Sivut

maanantai 1. tammikuuta 2024

Joulukuun parhaat 2023 + vuoden 2024 blogiaikataulusta

Hyvää uutta vuotta ja hyvästi hirveä 2023! Olen suunnattoman helpottunut siitä, että tähänastisen elämäni kamalin vuosi on nyt taputeltu. Joulukuu tuntui pitkältä, mutta oli kokonaisuutena melko mukava. 2023 antoi kuitenkin vielä viimeisen raipaniskun, kun uudenvuoden aattomaamuna heräsin flunssaisena ja sitä tässä edelleen parantelen.

Mennään nyt kuitenkin postauksen pihviin, eli niihin kuukauden parhaisiin asioihin. Kirjoitan tavallsita lyhyemmin, sillä en nyt nuhaisena jaksa olla tietokoneen ääressä kauaa.

Kuvakollaasi joulukuusta 2023

Raskasta joulua

Kävin ensimmäistä kertaa yhdeksään vuoteen nauttimassa livemusiikista Raskasta joulua -konsertissa, ja kokemus oli kovin kiva. Ennen kävin keikoilla paljonkin, mutta sitten opiskelu ja työt verottivat jaksamista ja lopuksi tuli vielä korona-aika. Nyt tuntui kuitenkin mukavalta palata tämän rakkaan asian pariin ja keväällä onkin tiedossa jo seuraava keikka.

Pyrotaidetta käyttöesineisiin

Tein joululahjaksi muutamat polttokolvityöt puisiin paistinlastoihin. Mukavaa, kun omalla harrastuksella voi ilahduttaa muitakin.

Dark Tales -tilaus

Joulukuuta saapui ilahduttamaan ruotsalaisen Dark Talesin -artesaaniparfyymi. Dark Talesista on tarkoitus tehdä ihan ikioma postaus, joten siitä lisää siis myöhemmin!

Kivoja tapaamisia

Joulukuuhun mahtui paljon mukavia tapaamisia ystävien kuin perheenjäsentenkin kanssa.


Miten sinun joulukuusi sujui? (Joulukuusi :---D)


Infoa 2024 blogiaikataulusta

Aiemmin tavoitteenani on ollut tehdä postaus kerran viikossa, mutta se ei selvästikään enää onnistu nykyisellä arjellani. Olen nyt päättänyt tavoitteeksi 3 postausta/kuukausi, eli jokaiselle kuukaudelle saisi jäädä yksi postausvapaa viikko. Katsotaan kuinka hyvin tämä päätös pitää ja koenko sen olevan avuksi. 😊 


4 kommenttia:

  1. Kävin tänävuonna neljällä keikalla! Kävinkin sun keikan jälkeisenä päivänä myös jäähallilla, katsomassa myös raskaan musiikin konserttia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että sielläkin on päästy nauttimaan livemusiikista joulukuussa! :) (Noita Raskasta joulua -keikkojahan oli joulukuussa useampi ympäri Suomea, joten välttämättä ei nyt puhuta samasta keikasta.)

      Poista
  2. Hörähdin myös joulukuuselle :D ihan hyvin sujui, kiirettä piti mutta kunnialla saatiin maaliin kaikki mitä piti saada hoidettua ennen juhlapyhien viettoon lähtöä.

    Pääasia että ei ota bloggaamisesta stressiä itselleen! Täällä odotellaan kyllä postauksia :) blogeissa on mielestäni juuri se parasta, että se ei ole niin nopeatempoista kuin videot. Odotus palkitaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, hyvä että sielläkin iskeen hölmö sanahupsutteluhuumori! :D Jouluun valmistautuminen kuulostaa kyllä usein olevan aikamoinen temppurata.

      Kiitos ja aivan ihana kuulla! <3

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥