Sivut

sunnuntai 21. tammikuuta 2024

Loppuneet kosmetiikkatuotteet 2024 #1

Blogivuosi 2024 on korkattu ahkerasti käyntiin. Ensi viikolla taidan pitää taukoviikon, mutta tänään kurkkaillaan kosmetiikka-arvosteluja! Mukana postauksessa on loppuneita tuotteita ja testereitä lokakuusta 2023 tammikuun 2024 puoliväliin. Joukkoon mahtuu mm. corpsepaint-sheetmask, pari tuoksua ja halloween-teemainen huulirasva.

fi = Suomessa valmistettu
eco = Ekosertifioitu
♥ = Lempparituotteeni merkitsin tuttuun tapaan näin


Hiukset

Lush Montalbano-palashampoo (testeri)
Montalbano on vaaleiden hiusten sävyä kirkastava palashampoo, jossa on sitruksinen tuoksu. Tätä minulla on ollut aiemminkin ja tykkään siitä kovasti kesällä.

Lush H’Suan Wen Hua | ♥
Herkulliselta maustekakulta tuoksuva hiusnaamio hellii niin hiuksia kuin hiuspohjaakin. Rakastan tätä!

Four Reasons Repair Conditioner
Kokeilin kosteuttavan sijaan rakennepaikkaavaa hoitoainetta. Varsin toimivalta vaikutti tämäkin, joten taidan jatkossa kokeilla vaihdella näiden kahden välillä.

Four Reasons Dry Shaper
Tämä hiuslakka kesti minulla käytössä ikuisuuden. Se toimi myös mainiosti, joten Four Reasonsilla myös jatketaan.

Directions Antique Mauve suoraväri
Directions Pastel Rose suoraväri
Mauve ja Pastel Rose ovat molemmat melko vaaleita värejä, joista sekoittelin haluamani yhdistelmän. Sävyn puolesta tästä kombinaatiosta tuli aivan ihana, mutta jotta väri tarttui kunnolla, vaati se selvästi pidemmän ajan kuin Herman’s Amazingin värit. Toin tähän koktailiin myös hitusen lisää väriä Herman’s Amazingin Patsy Purplella. Teen varmaan joskus toiste vielä Directionsilla muitakin kokeiluita.



Käsivoiteet, kasvojen hoito ja meikit


Oriflame Cozy by the fireplace -käsivoide
Vaniljan ja kanelin sijaan tämä tuoksu toi mieleeni enemmänkin uuniomenan, mikä ei suinkaan haitannut! Kosteusteho ok perus päiväkäyttöön.

L’Occitane Dry skin hand cream (matkakoko)
Hoitavuus on tässä kohdillaan, mutta mielestäni L’Occitanella on monta muuta kivemman tuoksuista käsirasvaa. Tämä oli sellainen Niveamainen.

Lumene Waterproof bi-phase eye & lip makeup remover (matkakoko)
Ei mitään huonoa sanottavaa tästä. Vedenkestävätkin meikit lähtivät hyvin irti, eikä iho ärsyyntynyt.

Flow Cosmetics Lavender Floral Water | fi | eco | ♥
Pullollinen kestosuosikkia loppui taas. Laventelivesi kosteuttaa lempeästi hoitaen samalla epäpuhtauksia. Ja tuoksuu niin ihanalta!

Kaamos Cosmetics Corpse Paint mask / Moisturizing rice brain | ♥
Corpse paint -sheetmask oli ensimmäinen kuvioitu sheet mask, joka ei ollut tavattoman karmiva! Kaikki eläimiä esittävät kangasnaamiot ovat nimittäin naamalla mielestäni todella omituisen näköisiä. Tämä oli myös todella kosteuttava ja iho jäi pitkäksi aikaa mukavan tuntuiseksi.

Crazy Rumors Candy Corn | eco | ♥
En ole koskaan maistanut candy cornia, joten en osaa arvioida kuinka hyvin tämä huulirasva sitä imitoi. Tämä huulirasva hurmasi kuitenkin ihanalla teemallaan ja oli myös erittäin hoitava.

Avril Mascara water-resistant | eco | ♥
Tämä luonnonkosmetiikan vedenkestävä ripsari oli lähes täydelinen ja kesti monenlaisessa menossa mukana pääsääntöisesti moitteitta. Harmi, ettei tätä enää valmisteta! Luonnonkosmetiikasta tuntuu olevan nyt mahdoton löytää tälle seuraajaa, joten pitänee tehdä paluu Lumeneen?

Lumene Nordic Chic Color Correcting cream (SPF20) | ♥
Lumenen CC-meikkivoide on kestosuosikkini vuodesta toiseen. Tuleeko mieleen mitään muita merkkejä, joita minun olisi sinusta hyvä testata?



Vartalo ja tuoksut

Herbina Hoitava antiperspirantti | fi | ♥
Kestosuosikki. Toimii! 😊

The Body Shop Japanese Cherry Blossom suihkugeeli (matkakoko)
The Body Shopin kirsikankukka on niin hyvällä tavalla nostalginen, että tekisi tämän suihkugeelin loputtua ostaa samaa tuoksua myös jonain muuta tuotteena.

The Body Shop Festive Berry suihkugeeli
Tästä marjaisasta kausituotteesta ei jostain syystä tullut minulle mieleen joulu, mutta kivalta se tuoksui kuitenkin.

Victoria’s Secret Dream of Love body mist | 
Sain tämän ikuisuus sitten ystävältäni S:ltä tuliaisiksi rapakon tuolta puolen. VS:ää ei silloin vielä myyty Suomessa. Tämä tuoksu oli täydellinen. Hattaraisen makea, päärynäinen ja pienellä ripauksella jotain kukkaista.

Giorgio Armani My Way (testeri)
My Way on jälkiruokamaisen makea kukkaistuoksu. Siitä tuli mieleen Alyssa Ashleyn Fizzy (2005), joka oli himpun verran raikkaampi ja tykkäsin taannoin siitä kovasti. My Wayssa on jotain pielessä minulle ja se on varmaan jasmiinin voimakkuus (vahvat jasmiinituoksut tekevät minulle hieman etovan olon). Jos tässä jotain positiivista oli, niin tahtoisin löytää uudelleen Fizzyn ja kokeilla tykkäisinkö siitä yhä.



Oliko näiden joukossa sinulle tuttuja tai kiinnostavia tuotteita?

2 kommenttia:

  1. Tuo corpse paint -maski on ihan huikea! Joskus vuosia sitten tuli maalattua naamaa pelottavaksi ihan vain baarireissulle. Enää ei taida mulla uskallus riittää :D

    Kaiholla olen muistellut Victoria's Secretin vartalovoidetta jonka sain lahjaksi kauan, kauan sitten. Aivan ihania tuoksuja, sopivan makeita! Tuo vaikuttaisi tosi hyvältä, toivottavasti sitä saa vielä jostain :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa varsin hauskalta baarireissulta! :D

      Mulla oli myös joskus jokin VS:n vartalovoide, joka myöskin tuoksui kovin kivalta. :) Luulen että tuota kyseistä tässä postauksessa loppunutta VS:ää ei löydä enää mistään. :(

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥