Sivut

torstai 17. lokakuuta 2024

Halloween-kalenteri 2024 | 6: Hämähäkkejä ovikranssiin

Kalenterin kolmannessa luukussa kerroin kirpparilta löytämästäni tonttuovi-setistä, jonka osasta tein kukkaruukkuun koristehautakiven.

Setissä oli mukana myös pieniä mustia muovihämähäkkejä. Täsmälleen saman mallisia muistan jo lapsuuden halloweeneista. Minua naurattaa ajatus siitä, että jossain päin maailmaa olisi tehdas, joka on tahkonnut näitä pikkiriikkisiä hämähäkkejä mustista muovipelleteistä jo ainakin neljännesvuosisadan. Kuvittelemassani muovihämähäkkitehtaassa niitä valmistetaan vuoden jokaisena päivänä vaikka asia ei varmaan oikeasti ole niin.

Neutraali halloween-kranssi hämähäkkikoristeilla.

Anyway, takaisin asiaan. Joskus yli vuosi sitten kirppikseltä tarttui mukaan edullisesti myös vaaleanharmaa puinen kranssi. Siinä ei ollut ennestään koristeluja, joten se jäi odottamaan inspiraatiota. Hämähäkkien saavuttua halusin tehdä kranssista neutraalisti halloween-henkisen. Sellaisen, joka ei kilju kurpitsajuhlaa, vaan tuo mieleen luonnon ja kummitustalot.

Halloween-kranssin yksityiskohta.

Minulla on varmaan 15 vuotta ollut (ylläri, kirppikseltä) kerä mustaa lankaa, jossa on harvakseltaan helmiä. Se sopi vihdoin ja viimein tähän projektiin! Kieputin lankaa kranssin ympärille, tökin kranssin keskustaan ulkoa keräämiäni risuja ja lopuksi kiinnitin hämähäkit paikoilleen. Epäsymmetrinen asettelu lisää luonnollista vaikutelmaa. Tästä tuli tosin niin kiva, että en ole raaskinut vielä laittaa tätä oveen.


Oletko askarrellut jotain syksyyn tai halloweeniin sopivaa viime aikoina?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥