Sivut

perjantai 11. lokakuuta 2024

Halloween-kalenteri 2024 | 3: Hautakivi kukkaruukkuun

Huonekasvit itsessään ovat jo kauniita sisustuksessa, mutta tykkään myös valita niihin mieluisat ruukut, ja muutamia kasveja koristella muutenkin. Olkkarista löytyy mm. nanouk, jonka juurella on hennon turkoosi keraaminen Mad Potsilta ostettu peukalo. Se sointuu söpösti yhteen nanoukin vaaleanpunaisten sävyjen kanssa.

Viime talvena löysin kirpparilta pikkurahalla halloween-teemaisen tonttuovi-askartelusetin. Itse ovelle en ole vielä keksinyt käyttöä, mutta muutamaa muuta elementtiä olen jo hyödyntänyt. Yksi niistä on pikkuinen hautakivi, joka näytti alkuun tylsältä geneerisen hövelillä tehdasmaalauksellaan. Se pääsi tuunattuna ruukkukoristeeksi!

Hautakiven muotoinen koriste kukkaruukussa

Maalasin hautakiven uudelleen akryylimaalilla sekä jollain kaapista löytyneellä kultamaalilla. Lisäsin kiveen yksityiskohtia ja syvyyttä ja maalasin kirjaimet klassisesti kullan värisiksi. Lopuksi tuli pari kerrosta mattaa spraylakkaa, jotta maalipinta kestää myös sumuttamista.

Tässä vielä kuva lähtötilanteesta:

Pieni koristehautakivi

Tämä oli mukava pieni DIY-projekti, joka ei vaatinut paljoa aikaa eikä rahaa. Näin voi muokata helposti monia kirpparilta löytyneitä koriste-esineitä omaan makuun sopiviksi.

Koristeletko sinä huonekasvejasi?

2 kommenttia:

  1. Eikä, mää näin yks päivä sellaisen Halloween-teemaisen tonttuovisetin ja mietin että mitähän tuolla edes tekisi.. no tällä tavalla! Täytyy napata mukaan jos tulee kaupassa vastaan :) ja paljon hienompi tuo sun tuunaama hautakivi, ihan täydellinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihanaa kuulla, että postaus onnistui inspiroimaan sinua! <3

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥