Sivut

sunnuntai 13. lokakuuta 2024

Halloween-kalenteri 2024 | 4: Lost Souls Pizza

The Lost Boys (1987) on vampyyrielokuvien kulttiklassikko, ja myös yksi omista suosikeistani. Vakava elokuva se ei ole, mutta camp-henkiseksi kauhukomediaksi erittäin tyylikäs. Elokuva on insproinut myös pizzerian perustamiseen, joka on maailmassa ainoa laatuaan. Lontoon Camdenista löydät Lost Souls Pizzan. Ravintolan logossa komeilee Kiefer Sutherlandin näyttelemä vampyyri David.

Tyyliltään ravintola on juuri sitä mitä nimen perusteella arvata saattaa. Kesytön ja hassutteleva. Katto on päällystetty vampyyriteemaisella sarjakuvaprintillä. Yhden penkin selkänojaan on liimattu kymmeniä teemaan sopivia tarroja. Seinille on ripustettu tauluja, joissa esitellään leffajulisteen tapaan talon drinkkejä. Baaritiski on koristeltu jos jonkinlaisella fanitavaralla ja jonnekin ylälaitaan on jopa teipattu The Lost Boys DVD:n kansi.

Lost Souls Pizza -ravintolan katukyltti

Lost Soulsin menu on myös teeman mukainen. Listalla vilisi The Lost Boysista tuttuja heittoja, mutta myös muita viittauksia. Mm. Collins Robinson -niminen drinkki nyökkää varmastikin What we do in the shadowsin suuntaan.

Lost Soulsin erikoisuus ovat mustat pizzapohjat, jotka saavat värinsä hiilestä. Ja jos haluat jotain vielä erikoisempaa, niin menussa on myös pentagrammipizzoja. Tällöin jokin pizzatäyte muodostaa pizzan päälle pentagrammin! Päädyin kuitenkin tällä kertaa perinteiseen margherita-tyyppiseen pizzaan ilman maagisia symboleja.

Huom: Jos sinulla on kriittisiä lääkityksiä, huomioithan että hiili ruoassa saattaa haitata lääkeaineen imeytymistä. Tämä oli onneksi mainittu myös Lost Soulsin menussa.

Lost Souls Pizza -kollaasi

Valitsin juomalistalta Only noodles Michael -drinkin mocktailina. Jos tämä legendaarinen The Lost Boysin nuudelikohtaus on sinulle tuttu, niin sinusta on varmasti loogista, että juoma tarjottiin kiinalaisesta take away -kiposta. Karkkimadoilla koristeltuna. Ja kahdella pillillä, jotka symboloivat syömäpuikkoja. Olin aivan onnesta soikeana tästä, kuten koko ravintolakokemuksesta muutenkin. 

666/5, suosittelen!

Jos haluat päästä kotona Lost Souls Pizzan tunnelmaan, niin kurkkaa Spotifysta Lost Souls in your house -soittolista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥