Sivut

lauantai 9. heinäkuuta 2022

Kesäkuun parhaat 2022

Heinäkuu on jo pitkällä, mutta palataan vielä hetkeksi kesäkuuhun, jonka parhaat-postaus minulla on ollut rästissä. Kesäkuu tuntui tällä kertaa ilahduttavan pitkältä ja melkein puolet siitä menikin lomalla ollessa. En muista aiemmin lomailleeni näin reilusti kesäkuun puolella ja lomalle jäädessä oli ihan sellainen olo kuin olisi karannut töistä. Vikoina työpäivinä ennen lomaa kirjoittelin ihan hiki hatussa seikkaperäisiä handovereita kesken jäävistä hommista. Mutta ei siitä enempää, mennään nyt kesäkuun parhaiden juttujen pariin.

Jäätee

Helle oli infernaalinen, mutta kotitekoinen jäätee teki siitä piirun verran siedettävämpää. Lemppareitani tänä vuonna ovat olleet Demmer'sin Summerdream sekä Green Bellini. Hehkutin itse kylmähaudutettua jääteetä jo viime kesän postauksessa, joten voit kurkata sieltä miksi suosin kotona tehtyä jääteetä valmiin sijaan.

Päivä Helsingissä S:n kanssa

S oli käymässä Lontoosta Suomessa ja otin vapaata, jotta pääsin viettämään hänen kanssaan päivän Helsingissä. Kävimme kiertämässä Kansallismuseon, kahvittelimme, tsekkasimme muutaman kaupan läpi ja kävimme syömässä. Oli aivan ihanaa <3

Hypeconin myyntisali

Anime- ja pelitapahtuma Hypecon järjestettiin kesäkuussa Hyvinkäällä 10. kertaa. En ollut aiemmin käynyt Hypeconissa, mutta nyt päätin tsekata myyntisalin tarjonnan, koska tapahtuman sivuilla ollut myyjälista vaikutti kiinnostavalta. Minun innokkaimmat manga/anime-vuoteni taitavat olla takana, mutta tarjolla oli paljon myös sellaisia juttuja, jotka kelpaavat skenen ulkopuolellekin. Asun Hyvinkäällä, joten oli superia että kerrankin niin lähellä oli tarjolla niin paljon mielenkiintoisia pienyrityksiä tuotteineen ja riehaannuin tekemään paljon ostoksia. Mukaan tarttui Niramuchu Art & Designelta postikortteja, Kuusateelta tarroja, washiteippi Taling to Myselfiltä, upeat lepakkokorvikset Ideabutiikilta, suklaasammakko Alnilamilta sekä kirpparipöydästä The Dreamingin kaikki kolme osaa. Olin hiljattain alkanut harmittelemaan että myin nuo pokkarit vuosia sitten pois, joten oli kiva löytää ne uudelleen.

Pihasuunnittelu & puutarhan uudistaminen

Kertoilinkin viime postauksessa siitä, että meillä kävi kesäkuussa pihasuunnittelija, jonka laatiman idealuonnoksen mukaan teimme jo uuden perennapenkin pihalle. Uusi penkki näyttää tosi kivalta ja erityisesti rakastan siinä olevia hopeanvihreitä ja pehmoisia ohotanmarunoita sekä violetteja keijunkukkia.

Stranger Thingsin 4. kausi

En ole vielä kerennyt katsomaan koko tuottista läpi, mutta loppusuoralla ollaan. Tämä uusin tuottis on hyvällä tavalla erilainen, kun vertaa sitä aiempiin. Ei aiemmissakaan siis mitään vikaa ollut, mutta tämä toi toivottuja uusia tuulia sarjaan.

Loma & reissu Turkuun

Kuten postauksen alussa mainitsinkin, lomailin kesäkuun pari viimeistä viikkoa. Hirveää hellettä lukuunottamatta loma oli ihana. Saatiin perennapenkki tehtyä, grillailtiin paljon ja tehtiin parin yön reissu Turkuunkin. 


Miten sinulla sujui kesäkuu sekä tämä heinäkuun alku?

4 kommenttia:

  1. Oot ehtinyt tekemään kaikkea kivaa! No heinäkuuta vielä melko paljon jäljellä, mutta tänäviikonloppuna vietettiin staycation helsingissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tommoset pienetkin reissut tekee ihanasti vaihtelua arkeen! :) Ja vaikka Helsingissä tulisi muuten käytyä välillä, niin se tuntuu ihan erilaiselta, kun ei tarvitse kiiruhtaa kotiin nukkumaan.

      Poista
  2. Kesäisiä juttuja on kyllä tehty ihan kotipuolessa, mutta meillä on suunnitelmat ja reissut vasta edessäpäin. Parit rippijuhlat tulossa ja miehen loma vasta elokuussa niin silloin ehditään enemmän puuhailemaan kaikkea, toivottavasti vielä lämmintä riittäisi sinne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elokuuhun mahtuu yleensä kyllä paljon niitä kauniitakin kesäpäiviä vielä. Pidetään peukkuja että sää suosii teitä! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥