perjantai 14. helmikuuta 2014

Talvipuutarha

Uudenvuodenlupauksena päätin parhaan kaverini kanssa käydä joka kuukausi jossain, missä olemme pitkään suunnitelleet käyvämme. Tammikuun osalta lupauksen toteutus valitettavasti viivästyi jonkin verran kaikenlaisten kiireiden takia, mutta vihdoinkin viime viikon perjantaina kävimme Helsingissä Talvipuutarhassa

Olen viimeksi käynyt siellä joskus paljon nuorempana, joten paikka ei sinänsä ollut minulle uusi. Tosin tälläkin kertaa tuli  Puutarhan ilmapiiri kyllä oli ihanan rentouttava. Kasvihuoneissa oli myös useita tuoleja ja pöytiä, joiden ääressä olisi voinut mieluusti syödä vaikka välipalan tai lukea kirjaa ja nauttia samalla tunnelmasta.


Samalta Helsingin reissulta tarttui mukaan myös yksi mahtava ostos. Olen syksystä asti etsinyt tietynlaista reppua ja nyt sellainen löytyi UFF:ilta kohtuulliseen hintaan! Esittelen sen ehkä joskus myöhemmin teille.


Translation:
As I have told you before me and my friend have a mission for this year: to visit every month in some place we have planned to go a very long time. January's to go -thing is a bit late but better late than never? Last Friday we went to Helsinki to The Winter Garden. I have been there as a child so the place was a bit familiar for me. Atmosphere there was really relaxing.

At the same trip to Helsinki I managed also to find a backpack. I was looking for something like that ever since the last autumn and finally I found exactly what I wanted from second hand store!

2 kommenttia:

 1. Ihana uudenvuodenlupaus! :D
  Pitäisi itsekin jotain tommosta toteuttaa tai muuten laiskistuu ja ei mene minnekään, tosin monesti on raha esteenä. :/

  Tuo paikka on myös ollut omalla menolistalla iät ja ajat, mutta Helsingissä on aina niin kiire joka reissulla, ettei ehdi mukavasti oleilla ja kierrellä. On kyllä vaikka mitä ihanaa ja kaunista ja tuo tunnelma. <3
  Olisi ihana pukeutua nätisti ja mennä oleilemaan kauniiseen ympäristöön loskamöhnää karkuun! ^__^

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvipuutarha on kyllä siitäkin syystä jees, kun se itse siellä käyminen ei maksa mitään! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥