maanantai 17. maaliskuuta 2014

Lunatic

Seuraavat pari viikkoa olen hyvin kiireinen kouluhommien kanssa. Onneksi löytyi vielä yksi luonnos vanhan bloginimen vesileimoilla, niin ei tarvitse ihan hiljaisuuteen vaipua.


Viime syksynä sain päähäni, että makuuhuoneessahan pitäisi olla kuu ja aloin sitten tuumasta toimeen. Heti alussa sain kyllä kokea pettymyksen, kun musta akryylimaali oli juuri päässyt kuivumaan ja kotikaupungistani ei löytynyt sitä yksittäismyynnistä, joten oli sitten pakko ostaa musta öljyvärituubi sen tilalle. Paljon kysyi kärsivällisyyttä, kun piti odottaa öljyvärin kuivumista! 

Teknisesti tämä työ ei kyllä todellakaan ole mikään osaamisen riemuvoitto, mutta sitä oli sentään hauska tehdä. Minusta se näyttää ihan kivalta tuossa sängyn yläpuolella unisiepparin kanssa.

PS. 20 lukijaa! Olen hurjan iloinen!


Translation:
Oh, there was still one draft with old watermarks! Last autumn I took into my head that there should be moon hanging on our bedroom wall. First there was a setback when I noticed that the black acrylic paint had dried out. I could not find another one in my hometown but instead I found a tube of black oil paint. It had to work, but it took so much patience to wait the black base to dry! This painting really is not a triumph of technical painting skills but it was really fun to make this. I also thing it is quite cute hanging there with my dreamcatcher.

PS. 20 readers! Yay!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥