tiistai 13. toukokuuta 2014

Clothing Chronicles: Ancient Egypt

Pari vuotta sitten sain vanhemmiltani lahjaksi John Peacockin Länsimainen puku antiikista nykyaikaan -kirjan käytettynä. Olin aivan ikionnellinen, sillä pukeutumisen historian opettaja oli joskus sanonut, että näitä ei oikein meinaa enää löytää mistään. Jos aihepiiri kiinnostaa, niin minäkin suosittelen lämpimästi kotiuttamaan kyseisen kirjan mikäli löytyy jostakin. Todella kattava opus, jossa on paljon kuvia.


Alkuvuodesta innostuin alkaa piirtämään tuon kyseisen kirjan pohjalta pukeutumista eri aikakausilta. Ensimmäinen työ liittyi 1500-luvun loppuun, mutta haluan nyt esitellä teille oikeassa kronologisessa järjestyksessä ensimmäisen: Muinainen Egypti. Mikä on muuten teidän suosikkinne historiallisista aikakausista?

Ancient Egypt
A4 / ink & water


Translation:
A couple of years back my parents bought me this book as a present: The chronicle of western costume. I was so happy. Our clothing history teacher had told us that it's no hard to find this book anymore, but I have it and it's awesome.

At the beginning of this year I started to draw basing to this book. The first drawing was related to the 14th century, but now I want to show you the first one according to the real chronological order; so here is Ancient Egypt. By the way, what is your favorite historical period?

2 kommenttia:

 1. Oijjoijjoi!! ♡ ♡
  Raaakastan pukuhistoriaa ja historiaa yleensä! :D
  Joskus hamusin kirjastosta noita kirjoja ison kasan ja taita siskolla olla jokunen, kun harrastaa keskiaikaisia juttuja ja muinaistekniikoita.

  Ihana kuva, egypti on ihana kausi tai no osat siitä ja tyylistä tykkään myös..on niin monta kautta mistä pidän, mutta mainittakoon nyt vaikka rokokoo, barokki, viktoriaaninen, keskiaika, venetsialaiset omat jutut (en muista aikaa), sitten on paljon kiehtovaa ihan todella vanhoissa muinaisjutuissa, uskonnoissa ja erilaisissa perinteissä. :D

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
 2. Nuo on kyllä kaikki kiehtovia omalla tavallaan! Minun on ainakin noiden joukosta hankala valita sitä omaa lempparia kun kaikki kiinnostaa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥