maanantai 17. marraskuuta 2014

Socks!

Hei kaikki! Nyt voin vihdoinkin jakaa teidän kanssa yhden tosi kivan asian. Kävin eilen Seppälässä lasten osastolla sukkaostoksilla, siellä on nimittäin nyt meikäläisen suunnittelemia sukkia! Sukat ovat todella yksinkertainen asia suunnitella. Olen kuitenkin näistä tosi innoissani, koska tämä on ensimmäinen kerta kun yhtään mitään minun suunnittelemaani on valmistettu tässä mittakaavassa.


 Kahdenlaisia pienten poikien nallesukkia!

Kahdenlaisia pienten tyttöjen pupusukkia!

Shoppailin itselleni muutamat sukat muistoksi. Sattui olemaan sellainen osta kolme, maksa kaksi -tarjouskin.


Translation:
Hey Things! Today I have a special thing to share with you. Yesterday I went to Seppälä and bought some children's socks, actually designed by me. Socks are quite easy product group to design. However, this is very special for me because this is the first time when something designed by me is produced in this scale.

Seppälä is selling these children's socks at least nationwide in Finland. I'm not sure about Estonia, Latvia, Lithuania and Russia because I have no clue if the product range does variate there or not.

12 kommenttia:

 1. nuo pupusukat joissa korvat tulee sukan reunoista yli on todella suloiset.
  onnistuneita sukkia kaikenkaikkiaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla! Ne kyseiset puput on kyllä myös meikäläisen lempparit ^^

   Poista
 2. Ihania sukkia! ♥♥♥ Pupusukat varsinkin!

  VastaaPoista
 3. Oiii ihanaa! :D Jotenkin tosi kivaisaa, että sinunkin suunnittelema juttu liittyi lapsiin! Lasten jutut on usein parhaita. Jos noita olis tullut aikuisten koossa niin heti olisin käynyt kahmimassa. Harmi sinänsä kun ei ole (perhe)tuttavillakaan enää sen ikäisiä joille noi menisi jalkaan. Tai ehkä haen niitä tulevaisuutta varten. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska sattuma tosiaankin! Lasten juttuja oli kyllä kiva suunnitella. Piti löytää se oma henkinen lapsi, jotta lopputulos olisi tarpeeksi kiinnostava ja innostava :D

   Poista
 4. Vautsivau, sullepa on tarjoutunu mahtava tilaisuus! Ja suloset on kyllä lopputulokset, onneksi minulla on kaksi pientä siskontyttöä joille sopisi nuo ihanat pupusukat. :) Passaako udella että mitenkä päädyit Seppälälle suunnittelemaan? Oon itekki haaveillu tollasesta, ois kiva joskus nähdä kaupassa jotain itse suunnittelemaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ^^ Olin siellä opintojen puolesta keväällä/kesällä työharjoittelussa suunnittelijan assarina. Oli todella mukava ja opettavainen kokemus :)

   Poista
 5. tää on kyllä niin hieno juttu, hyvä sinä! :)

  VastaaPoista
 6. Voi miten sööttejä! Oispa isompia, ostaisin itelle heti ^_^
  Ehkä pitää niitä isompia sitten ostaa, vaikkakin nää on enemmän omaan makuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukava kuulla! Yllättävän moni on kyllä valitellut, että näistä pikkuisten sukista isommatkin koot kelpaisivat jos niitä vaan olisi :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥