torstai 2. huhtikuuta 2015

Plastic

Viime viikolla palautin opinnäytetyöni arvosteltavaksi, mutta ei se kiire ja hälinä vielä tähänkään lopu. Tämänkertainenkin postaus on aika lyhyt, koska normaalin kouluarjen lisäksi täytyy hoitaa myös muuttojuttuja. Välimatka nykyisen ja uuden kodin välillä ei ole mahdottoman pitkä, mutta muutot ovat aina stressaavia. Tuntuu kamalalta pakata koko elämä vain pahvilaatikoihin. Kun olen päässyt kotiutumaan uuteen kämppään, niin luvassa voisi ehkä olla jonkinlainen pieni esittely?

Nyt haluan jakaa teidän kanssanne vain yhden yksinkertaisen idean. Olen nyt pari vuotta kierrättänyt Body Shopin voidepurkit säilytysrasioiksi. Varsinkin ne vartalovoipurkit ovat liian herkullisen värisiä vain roskiin heitettäväksi! Jopa huulirasvapurkkiin mahtuu kaikenlaista pientä mitä tällaiselle askartelevalle ihmiselle kertyy. Translation:
Last week I finished my thesis and gave it to criticize. But the hurry ain't over yet. Also this time the post is short. I'm super busy because along with the schoolwork I have to relocate also. The distance between my current and my new home is not too long but relocation is always stressful. It feels awful when I have to pack all my life to boxes. Maybe you want to see a small home post when I have settled in?

Anyway, this time I really wanted to share just one simple idea with you Things. For a couple of years I have recycled the Body Shop jars and use them as small containers. Especially the body butter jars are in so cute colours I just can't throw them away. And even the lip balm box is big enough for small things like beads or some other crafting things.

2 kommenttia:

  1. Suoraväri purkit ovat myös mahtavia säilytyksessä, miulla on niissä nastoja ja klemmareita. :) Saa hyvin kiinni, niin eivät aukea. Nuo Body shopin purkit olisivat kyllä vähän laakeampia, pitää pitää tämä vinkki mielessä, jos tulee joskus ostettua jotain vartalovoidetta sieltä. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä taas en ole tullut ajatelleeksi noita suoraväripurkkeja ollenkaan! Niillekkin voisi jotain käyttöä keksiä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥