torstai 2. heinäkuuta 2015

Skafferi Tea Review

Päätin tehdä tälle viikolle ekstapostauksen, joten tässä kompakti esittely Skafferista ostamistani teelaaduista!


Päärynä & Vanilja (vasen yläkulma)
Musta Ceylon -tyyppinen tee maustettuna  päärynällä ja vaniljalla. Maku oli hyvin pehmeä ja herkkä ja voisin kuvitella, että tämä maistuu hyvin myös niille, jotka ovat enemmänkin vihreän teen ystäviä.

Raparperi (oikea yläkulma)
Musta teesekoitus, jossa on raparperiä sekä kerman aromeita. Tee oli maultaan pehmeä, makea ja kesäinen. Ei hapan tai kirpeä, kuten tuore raparperi. Tämän innoittamana ajattelin kokeilla raparperin kuivattamista ja sen käyttämistä maustamattoman teen mukana.

Cranberry Forest (vasen alakulma)
Senchaa maustettuna karpaloilla, vadelmilla ja ruusun terälehdillä. Nimensä veroinen teelaatu, josta tuli hyvin esille karpalo ja sille ominainen happamuus.

Safari (oikea alakulma)
Vihreä tee, joka on maustettu ananaksella, passionhedelmällä, papaijalla sekä malvalla. Ei mitään aivan tajunnanräjäyttävän mahtavaa, mutta tyypillinen kiva hedelmätee kuitenkin. 

Ehdoton suosikkini noista neljästä on varmaankin Päärynä & Vanilja, sillä päärynää tapaa teessä valitettavan harvoin. Skafferilla ei ole varsinaista nettikauppaa, mutta heidän sivujensa mukaan tuotteita voi tilata kuitenkin myös puhelimitse tai sähköpostitse postiennakolla. Niin, ja tämä ei ole mikään maksettu mainos, tykästyin vain kaupan teevalikoimaan, asiakaspalveluun ja tunnelmaan.

Mitä mieltä tämän tyyppisestä postauksesta muuten olette? Kiinnostaako? Itse olen tyytyväinen ainakin tämän visuaaliseen ilmeeseen.


Translation:
Here is a short extra post about the tea I bought from Skafferi last Saturday.

Pear & Vanilla (top left) / Black Ceylon tea flavored with pear and vanilla. The taste was very soft and delicate and I could imagine that it's easy for those who prefer only green tea.

Rhubarb (top right) / Black tea blend with rhubarb and creme aroma. The taste was soft, sweet and summery. Not bitter as the fresh rhubarb. I got inspired and started to plan to dry some rhubarb to use in tea during winter.

Cranberry Forest (down left) / Sencha flavored with cranberry, raspberry and rose petals. Just like the name says, it totally tasted like cranberry and had even a bit bitter flavor.

Safari (down right) / Green tea with pineapple, passion fruit, papaya and mallow. Not the most exciting green fruity tea but it sure was tasty anyway.

What do you think about this kind of post? Interesting or not? At least I am pleased with the visual expression.

4 kommenttia:

 1. Cranberry Forest kuulostaa oikeen hyvältä! Päärynäkin kiinostaisi kovin.

  Todellakin kiinnostaa tällaiset postaukset! Ihmettelin tässä ääneen asti kuinka ihanilta teenpurut näyttävät ottamassasi kuvassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cranberry Forest oli kyllä erittäin mielenkiintoinen koska karpalon maku oli niin voimakas ja selkeä :)

   Kiva kuulla! Ehkä näitä tämän tyyppisiä postauksia uskaltaa sitten toistekin tehdä! :)

   Poista
 2. Raparperi kuulostaa vinkeältä! Jakele ihmeessä useammin tällaisia posteja, multakin on tulossa uusi teearvostelu kun käväisen Ouncessa ensi viikolla täyttämässä tyhjentyneen teekaappini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi raparperi on kyllä jees! :) Täytyy toistekin sitten rustailla tämmöisiä. Innolla jään odottelemaan tuota Unssin teearvostelua, jospa sattuisi olemaan jotain mitä ei vielä itse ole tullut maistettua ^^

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥