maanantai 30. marraskuuta 2015

Second Hand Giveaway

Viimevuoden tapaan ajattelin tänäkin vuonna pitää näin joulun alla kirppishenkisen giveawayn!

1. Ole blogini julkinen lukija.
2. Kerro millaisia postauksia haluaisit lukea.
3. Minkä seuraavista kolmesta haluaisit omaksesi?
4. Muista liittää mukaan sähköpostiosoitteesi.

Tällä kertaa vaihtoehtoina on kolme erilaista korusettiä: korvakorusetti, nivelsormus tai lävistyskorusetti. Nivelsormus on sopiva, jos käytät normaalisti 18 kokoista sormusta ja muut korut desinfioin ennen postitusta! Jos setille löytyy useampi kiinnostunut, niin heidän kesken suoritetaan arvonta!

Osallistumisaikaa on 6.12.2015 asti!

Translation:
Hi Things! Like last year now it's time for a second hand giveaway! The giveaway is only nation wide but I will translate the rules in case if there is someone non Finnish speaking person living in Finland!

1. You must be a follower of The Addams Mansion.
2. Tell me what kind of posts you like to read.
3. Which one of the three options you want to have: a set of earrings, a ring or a piercing jewelry set?
4. Leave your email address so I can contact you if you are the lucky winner! 

The ring fits if you normally wear size 18! I also disinfect the jewelry before mailing! If there is more than one person interested there will be a lottery!

The giveaway is open nation wide until 6.12.2015!

6 kommenttia:

 1. Kaikki DIY-jutut on aina innostavia ja sitten ihan arkielämää kuvaavat ja vastauspostaukset on kivoja :) Voittaessani ottaisin tuon nivelsormuksen. okauhala@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta! :) Postauksissani tuppaa olemaan usein jokin tietty teema tai aihe, mutta voisi useammin pyrkiä ujuttamaan mukaan myös ihan arjen kuulumisiakin!

   Poista
 2. Oi, minäkin tahtoisin nivelsormuksen! Kaunis. ♥ Muutenkin tällainen kirppishenkinen arvonta on tosi jees, ei kaiken tarvitse olla aina uutta!

  Mä en tiedä, mitä voisin toivoa ku sun blogi on just sellasenaan tosi hyvä ja mielenkiintoinen. Mutta hmm.. Teejuttuja ois kiva lukea lisää!

  haipuli@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tämmöinen kirppisarvontakin kiinnostaa! Mielestäni sopii hyvin blogini teemoihin kun täällä nyt on muutenkin välillä kaikkea kierrätys ja second hand aiheista löpinää :)

   Teepostauksia on ehdottomasti tulossa jatkossa lisääkin, kunhan vain kerkeää ensin vanhoja juomaan pois!

   Poista
 3. Oon tykänny erityisesti kosmetiikkaan, teehen ja DIY-juttuihin liittyvistä postauksistasi, joten semmosia voisin toivoa lisääkin. :) Lisäks pukeutumiseen ja tyyleihin liittyvät postaukset (esim. päivän asut) on aina kivoja, joten niitä vois olla enemmän.
  Noista koruseteistä minuu kiinnostaa eniten noi korvikset. Oonkin kaipaillu just sekä niittinappeja että nättejä renkaita. :D
  ravenaeris@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta! Asukuvia olisi tosiaan mukava päivitellä blogiin useamminkin, mutta siinä tuntuu aina olevan jotain mutkia matkassa. Useimmiten jos ylipäätään tulee pukeuduttua erikoisesti ja huolitellusti niin ongelmaksi muodostuvat kehno valaistus tai kohta 10-v. synttäreitä juhlivan kameran yhteistyöhaluttomuus. Mutta yritetään esi vuonna petrata tässä, ehkä jopa uuden kameran turvin! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥