torstai 31. maaliskuuta 2016

Bones for Decoration

Sain vihdoin viime kesänä keräämilleni luille kauniin säilytyspurkin. Siinä ne pääsevät kauniisti esille. Muovisessa purkissa oli ennen ihanaa pähkinäisen tuoksuista vartalovoita, joten kiva että vanha purkkikin pääsi hyötykäyttöön!

Kotia olisi kiva päästä sisustamaan enemmänkin, mutta kaikki aikanaan. Nyt odottelen innolla milloin parvekkeen voisi siivota kesäkäyttöä varten. Ostin myös persiljan ja salaatin siemeniä, joita aion istuttaa ruukkuihin. Tänään jotenkin pursuan energiaa ja huomisellekin kaavaillut kotityöt on jo tehty. Huomenna on hyvä aloittaa huhtikuu.

Miten teillä on alkuviikko mennyt?

Translation:
Finally I have a decent jar to display my bone collection! It was actually a body butter jar which now has a new life. 

I would love to decor my home more but maybe later. Now I can't wait when it's warm enough to clean the balcony and start to spend more time there. I also bought some salad and parsley seeds which I am going to grow. Today I am full of energy and I have done already even tomorrows home chores. Tomorrow is a good day to start April!

2 kommenttia:

  1. Onnea kasvatukseen! Mä oon muistaakseni koittanut nyt joka kesä kasvatella persiljaa, mutta jostain syystä möhlin ne hommat aina heti alkuunsa. Kumma kun makkarin Kulervo - kukkanen on vielä elossa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, sitä tarvitaan! Minäkään en ole mikään lahjakas viherpeukalo. Ensin monta vuotta meni niin, että kaikki rehut aina vain kuolivat. Sitten lopulta sain ruohosipulin pysymään hengissä ja sitä myötä myös pikkuhiljaa muutkin viherkasvit ovat lakanneet kuolemasta tai tehneet sen ainakin hitaammin :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥