torstai 28. heinäkuuta 2016

Kiss Me Kate ja muuta ihanaa Skafferista

Skafferista tarttui mukaan kolme ihanaa maustettua teelaatua, joista jokainen oli ihan nappiostos! Yleensä teen huolelliset suunnitelmat siitä mitä teehyllyni milloinkin kaipaa, mutta nyt valitsin teet ihan hetken mielijohteesta.Kiss me Kate on vihreä tee maustettuna mansikalla, vaniljalla ja valkopippurilla. Maku siinä on todella makea. Suosikkini tämänkertaisista teeostoksista oli musta Mango & Persikka, jonka tuoksu ja maku olivat nekin makeita mutta pehmeitä. Jos pidät Haribon persikkakarkeista niin rakastut tähän! Ja viimeisenä erityisen nätin näköinen sitruksinen Saint-Tropez. Pohjana käytetty musta tee on siinä todella pehmeän makuinen, enkä ole varma miten se toimii sitruksen kanssa yhteen, mutta pidin siitä kuitenkin ja ainakin A tykkäsi tästä laadusta paljon. Nyt pitäisi taas vähän aikaa malttaa olla ostamatta lisää teetä!

Ensi viikolla luvassa on giveaway, pysykäähän kuulolla!

Translation:
Usually I plan my tea purchases well but this time when I visited Skafferi I just choose the tea sorts just with intuition. And all of the three are so yummy!

Kiss me Kate is a green tea with strawberry, vanilla and white pepper and the taste is really really sweet. But my favourite of this time's purchases is Mango & Peach which has really sweet and smooth scent and taste. If you like peach sweets you must love this! And last there is Saint-Tropez which looks really cute. I'm not sure how the smooth tasting black tea works with citrus but I liked it and A loved it. Now I should not buy more tea for a while.

4 kommenttia:

 1. Ihan vesi herahtaa kielelle teepostauksiasi lukiessa ;_; ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo tämänkertaiset teelaadut olivat kyllä ihan ylivetoja! Tosin nyt helteillä on tullut juotua lähinnä mehua ja itse tehtyä jääteetä :)

   Poista
 2. Näyttää ja kuulostaa todella herkullisilta. Mango & Persikka kuulostaa siltä, että voisin hamstrata sitä kotiin eikä noissa kahdessa muussakaan mitään vikaa ole, vihreä tee on ihan jees ja kaikki sitruksinen on namia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo mango & persikka on tosiaan meikäläisen ehdoton lemppari. Twiningsilla oli myös joskus irtoteenä mustaa persikkateetä, mutta sen valmistus taidettiin lopettaa :<

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥