torstai 1. syyskuuta 2016

DIY: Renewing a Dreamcatcher

Minulla on ollut tämä unisieppari jo ala-asteelta asti. Tosin kaksi kertaa olen purkanut sen kokonaan ja rakentanut uuden vanhan kehän päälle. Tällä kertaa tein unisieppariini kuitenkin vain uuden verkon sillä aiemmin käyttämäni lanka oli löystynyt. 

Materiaaliksi valikoitui ompelulaatikosta löytynyt musta satiininauha, jota oli joskus aiemmin käytetty korsetin nyörittämiseen. Nauha on huomattavasti paksumpaa kuin aiemmin käyttämäni lanka. Silmä tottui siihen kuitenkin nopeasti ja kävin loppukesästä ulkona räpsimässä siitä parit kuvatkin. Kaikki muut materiaalit paitsi sulat ovat kierrätysmateriaalia.

Ja tähän loppuun infoaisin vielä, että tämä viikko mukaanlukien seuraavat seitsemän viikkoa kuluvat minulla työ- ja koulukiireiden parissa hyvinkin tiiviisti. Olen kuitenkin askarrellut teidän iloksenne postauksia valmiiksi ja tulevien viikkojen postaukset tullaan julkaisemaan ajastuksella. Kommenttien julkaisussa ja kommentteihin vastailussa saattaa kuitenkin kestää tavallista pidempään, mutta yritän parhaani! Ihanaa syksyn ensimmäistä päivää kaikille!

Translation:
Hi there! I have owned a dreamcatcher since I was ten or something. Two times I have dissembled it and crafted it again but this time I just changed old yarn to a ribbon. The ribbon has been used earlier in a corset. First it looked a bit too heavy but soon I learned to like it a lot. All the materials except the feathers are recycled.

The next seven weeks including this one I am extremely busy with school and work. But no worries, I have made one post for each week and scheduled them already! Publishing comments and answering to them may take some time but I will do my best. Have a nice first day of autumn!

9 kommenttia:

 1. Hieno! :) Itselläkin olisi pari kehikkoa, mutta en ole saanut aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Siitä vain tekemään kun sopiva idea tulee mieleen, varmasti saat niistäkin jotain kivaa aikaiseksi :)

   Päädyin tekemään tuon ihan perinteisen verkon, mutta olen nähnyt parissa blogissa kuvia myös vähän modernimpaan tapaan tehdyistä verkoista. Nekin olivat ihan mielenkiintoisia! Esim yhdessä lanka ei muodostanut mitään tiettyä kuviota vaan se oli aika abstraktisti sidottu. Tilaa luovuudelle siis olisi näissäkin paljon! :)

   Poista
  2. Joku abstraktimpi voisikin olla mielenkiintoista tehdä! Täytyypä ryhtyä googlailemaan ideoita. Kiitos. :)

   Poista
 2. Ah mie rakastan unensieppaajia, tahtoisin itsekin sellaisen :) Tyytyisin kuitenkin ostamaan torin "intiaamyyjiltä", jos saisi joskus kohtuuhintaan, kun en osaa askarrella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti bongaat sitten vaikka ensi kesänä unisiepparin markkinoilta! :)

   Poista
 3. Tosi nätti! En ole ennen ajatellutkaan että noitakin voi väkertää itse, miksei muka voisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Haastavinta on ehkä löytää sopiva kehä, mutta kai niitä hyvin varustetuissa askartelukaupoissa on. Tuossa käytetty kehä on tosiaan kierrätetty, en tiedä mitä virkaa sillä oli entisessä elämässään :)

   Poista
 4. Vau, aivan upee! Paksu nyöri näyttääkin sopivan superhyvin isoon unisieppariin.
  Tosi siististi oot saanut tuon keskikohdan tehtyä, ootko käyttänyt kiinnityksessä liimaa vai saanut solmittua tosi huomaamattoman solmun loppuun? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuvassa se ei näy, mutta toisella puolella on tosiaan solmu, josta näkee nauhan päätä noin puoli senttiä. Kuitenkin suht huomaamaton ratkaisu onneksi :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥