tiistai 1. marraskuuta 2016

Ask Me Anything Answers

Keväisen Ask Me Anything -kysymyksiin vastaaminen on kestänyt ihan laittoman kauan, mutta tässä ne nyt viimein ovat! Kysymyksiä ei sadellut kovin montaa, mutta vastaan nyt sitten niihin muutamaan perusteellisesti!

Lapsuuden toiveammattisi?
Muksuna haaveilin työtehtävistä, joissa olisi päässyt työskentelemään eläinten parissa, sillä kotiloita lukuunottamatta omia lemmikkejä ei ollut. Teininä ja lukiossa haaveilin tekstiili- ja vaatetusalasta, johon sitten päädyinkin kouluttautumaan, mutta alalta ei valitettavasti ainakaan toistaiseksi ole löytynyt töitä minulle. Tästä syksystä alkaen täydennän koulutustani liiketalouden osaamisella, jotta työmahdollisuuksien kirjo avautuisi. Muunmuassa kuvan sukat suunnittelin vaatetusalan harjoittelussa. Suunnitteluhommissa ainakin oli ihan huippua ja oli hienoa päästä näkemään valmiit tuotteet kaupoissa!

Lempibändisi/musiikki?
Nykyään jaksan kuunnella hyvin vähän musiikkia, useimmiten kaipaan sitä että koti on hiljaisuuden ja rauhan tyyssija. Tässä kuitenkin muutamia bändejä ja artisteja mainitakseni: Sisters of Mercy, Tom Waits, Misfits, Laibach.

Unelmien vaate tai asu, jonka haluaisit itselle?
Tällä hetkellä haaveilen uusista farkuista ja lämpimistä neuleista. Kivoja neulemekkoja on jonkin verran tullut vastaan, mutta erityisesti kuitenkin kaipaisin neuletakkia. Jotain sellaista puolipitkää, joka lämmittäisi ihanasti talvella. Lisäksi ostoslistalla on ollut jo pitkään sormikkaat, joilla voisi käyttää älypuhelinta. Viime talvena niitä ei tuntunut näkyvän missään, ja tänä syksynä en vain ole saanut aikaiseksi ostaa moisia. Alla olevat kuvat on lainattu Lindexin ja Seppälän verkkokaupoista. Farkut ja sormikkaat ovat Lindexin ja neulemekko Seppälän.

Osaisitko suositella jotain hyvää vihreää teetä?
Ehdoton ykkönen on Demmersin Green Bellini. Todella hyvää lämpimänä ja aivan taivaallista myös kesällä jääteenä! Tuoksu ja maku tuovat ainakin minulle mieleen Haribon persikkakarkit. Tässä linkki listaan josta tee löytyy!

Suomen kivoin kaupunki?
Kivoja kaupunkeja on Suomessa kyllä paljon! Nykyisessä asuinkaupungissani viihdyn todella hyvin, Tämä on sellainen kompakti, josta löytyvät hyvin kaikki palvelut ja myös luonto on minun makuuni sopivasti läsnä. Helsinki taas on ihana, kun siellä on niin paljon mielenkiintoisia pieniä kauppoja ja muita paikkoja joissa käydä. Tampereessakin on se oma fiiliksensä! Ja Porvoo on ihana kesäkaupunki etenkin vanhan kaupunginosansa osalta!

Translation:
Finally here are the Ask me anything answers! I'm so sorry this took so long!

What was your dream job when you where a child?
When I was little I dreamed of a job that would have something to do with animals because I did not have any pets except snails. As a teenager and in high school I dreamed of fashion industry and I followed that dream and graduated from university of applied sciences. Unfortunately I have not found my dream job yet and I choose to continue studying and complete my skills with business economics. The socks in the picture are designed by me when I was in training. Designing was so interesting!

Favourite band / music?
Nowadays I'm quite lazy at listening music, I just want that my home is mostly silent and peaceful. However here is a small list of my favourite bands / artists: Sisters of Mercy, Tom Waits, Misfits, Laibach.

Dream cloth or outfit that you would like to own?
At this moment I'm dreaming of new jeans and warm knits. There are many nice knitted dresses in stores but what I really would love to find is a nice cardigan. Something that would be a bit longer and comfy and warm. Oh, and I also need gloves with ability to use smart phone! Somehow I'm just too lazy to buy them. The clothing pictures are from Lindex (jeans and gloves) and Seppälä (knitted dress) web stores.

Could you recommend a good green tea?
My all time favourite is Green Bellini from Demmer's Teehaus. It's tasty when it's hot and divine in summer as ice tea!

The nicest town in Finland?
Finland has many nice towns! I like my current home town because it's compact and nature and city are in perfect balance for my taste. Helsinki is also lovely with it's many interesting shops and places to go. Also Tampere and Porvoo are nice, Porvoo especially in summer.

2 kommenttia:

  1. Vautsi, tuo on kyllä itellänikin haaveena, että joskus omasuunnittelema vaate ois kaupoissa myytävänä! Tosi makeet on nuo sukat muuten :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥