torstai 23. helmikuuta 2017

Toimiiko palashampoo?

Lushilla oli syksyllä kampanja, jonka aikana tyhjiä shampoo- ja hoitoainepulloja vastaan sai palashampoon. Siinä vaiheessa kuuta, kun itse pääsin käymään, niin vaihtoehtoina oli enää vain kahta erilaista palashampoota joista valitsin Montalbanon. Pakko myöntää, että ennen testaamista suhtauduin näihin palashampoisiin vähän skeptisesti. Voiko joku palikka pestä hiukset kyllin hyvin?

Aloin käyttää Montalbanoa joskus lokakuun puolivälin paikkeilla, mutta vuodenvaihteessa jouduin talvisään vuoksi vaihtamaan Yves Rocherin hiuspohjaa hoitavaan perinteiseen shampooseen, jota minulta löytyi jo ennestään vajaa pullo. Aluksi hiuspohjalla kesti noin parisen viikkoa aikaa tottua palashampooseen. Hiukset tuntuivat rasvoittuvan hieman tavallista nopeammin, mutta kun ne tottuivat tuotteeseen niin tykästyin kyllä tuotteeseen paljon. Hiukseni tuntuivat pehmeämmiltä ja olivat jopa aavistuksen tavallista kiiltävämmät. 

Tuossa noin 2,5 kk ajassa palasta kului vajaa 1/4, joten se on kyllä yllättävän riittoisaa tavaraa pitkillekin hiuksille! Lisäksi rakastan sen sitruunaista tuoksua todella paljon. Jos sitä olisi saatavilla hajuvetenä, niin todennäköisesti houkutus olisi suuri. 

Onko teillä kokemusta palashampoista?

Translation:
In autumn Lush had this campaign that if you bring there empty shampoo and conditioner bottles they will give you a free shampoo block. At the moment I went there there was only two kinds of giveaway shampoos left and I choose Montalbano. I must confess that first I was a bit skeptic - how can some kind of block wash my hair well enough?

I started using Montalbano about in the middle of October but in the turn of the year I had to change to shampoo that takes care of my scalp that was dried because of winter weather. At first it took about a couple of weeks so that my hair got used to the shampoo block. During that time my hair felt oily a bit more sooner after wash than usual. But after that I was nuts about it. My hair felt softer and a bit more shiny also.

During that about 2,5 months I managed to spend less than 1/4 of the block so it's surprisingly durable even for long hair! I also love the citrus scent so much!

6 kommenttia:

 1. Lushin palashampoot ovat silkkaa rakkautta! Nyt juuri on mullaki kierroksessa tuo Montalbano. En ole vielä montaa kertaa kerennyt sitä käyttää, mutta tykkään kyllä. En ihan niin paljon kuin Karmasta, joka on paras shampoo ikinä. Harmi vaan, että sitä saa nykyisin vain nettikaupasta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli pakko heti käydä tsekkaamassa Lushin sivuilta tuo Karma! Kuulosti kyllä hyvältä, varsinkin kun hoitaa enemmän myös päänahkaa, joka on talvisin vähän ongelma. Täytyy pitää mielessä jos ensi talvena sitä ostaisi testiin! :)

   Poista
 2. Täälläkin yksi palashampoon fani! Ovat kyllä riittoisia ja käteviä myös reissatessa, kun voi leikata palasta vaikka pienen nökäreen mukaan niin tilaa säästyy älyttömästi. Mä oon tykännyt eniten Braziliant shampoosta. Tuntuu sopivan hyvin luonnonkiharalle hiukselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, täytyypä pitää tuo mielessä ensi kerralla kun reissuun lähtee! Meikkipussi on yleensä ihan ääriään myöten täyteen pakattu ja tuosta olisi varmasti apua :)

   Poista
 3. Meillekin tuli joku testipala kaupanpäällisinä. Taisi olla Seanik. Muuten ihan kiva, mutta hiukset rasvottuivat nopeasti. Tietty jos sitä käyttäisi vakituisesti niin tuo ongelma häviäisi, mutta en voinut ottaa sitä päivittäiseen käyttöön koska se poisti suoraväriä hiuksista ihan liian tehokkaasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se rasvoittumisongelma on tosiaan sellainen, jota joutuisi viikon pari kestämään kunnes helpottaisi. Hyvä tietää tuo, että Seanik on suoravärjätyille hiuksille liian pesevä tuote, ettei omaan ostoskoriin joskus päädy. Montalbanon kanssa vastaavanlaista ongelmaa en havainnut ollenkaan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥