torstai 23. marraskuuta 2017

Lyijykynäpiirros kissasta

Osa teistä varmaan muistaa elokuussa olleen blogin 4v.-giveawayn, jossa palkintona oli muotokuva lemmikistä? Sain arvonnan voittajalta Nadyalta luvan julkaista tänne blogiinkin piirroksen, jonka tein hänen söpöstä pörröisestä Viltsu-kissastaan! Oli ihanaa ilahduttaa yhtä lukijaa tämmöisellä ja mallikuvatkin löytyivät tosi vaivattomasti.


Piirtämiseen on käytetty lyijykyniä ja lisäksi Derwent metallic pencils -kyniä tuomaan vähän väriä. Pakko kyllä sanoa, että olen niin tyytyväinen siihen piirustustyyliin jonka olen löytänyt. Jokaisen viivan ei tarvitse olla piirulleen niin kuin mallissa, vaan esimerkiksi varjostuksissa voi hyvin käyttää harkiten reipasta pystyviivaa. Tällä tekniikalla on niin paljon rennompi piirtää.


Mitäs tykkäätte tästä?

Translation:
Do you remember the blog's four year anniversary giveaway a few months ago? The price was a drawing of a pet. The winner, Nadya, was so nice that she gave me the permission to publish the picture here so here it is now! This drawing is a picture of her dear cat Viltsu. What do you think?

6 kommenttia:

 1. Voi että miten kaunis työ :O <3 olet kyllä hurjan taitava piirtäjä ^_^ kyllä on teoksen saaja todella onnekas! <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentista sinulle, tuli niin hyvä mieli! ^^ <3

   Poista
 2. Niin suloinen kisu ja piirros <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos vielä tästä! Kyllä on ilo katsella päivittäin seinältä tätä ihanaa kuvaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisten lemmikkien piirtäminen on jotenkin tosi jännittävää, kun miettii että tuleehan siitä nyt tarpeeksi näköinen. Ihanaa Nadya että tykkäsit tästä niin kovasti! :) <3

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥