Sivut

tiistai 20. maaliskuuta 2018

Syntymäpäivän wish list

Kun synttäreihin on vajaa kuukausi, niin lienee sopiva aika synttärilahjojen wish list -postaukselle? Tämä onkin tässä blogissa ensimmäinen laatuaan. Omia haaveita on kuitenkin kiva kirjata ylös ja tutkailla myöhemmin. Mukana on jonkin verran myös kosmetiikkaa, vaikka ostolakko onkin nyt päällä. Kai silti saa haaveilla? Kuvat kollaaseihin on lainattu tuotteita myyvien yritysten sivuilta.

Lush Twilight body spray on houkutellut minua siitä asti, kun se tuli Suomeen myyntiin. Laventelin ja tonkapavun tuoksu yhdistyy jopa vähän piparkakkumaiseksi tuoksuksi. Sleepy-vartalovoide houkuttelee myös laventelin tuoksullaan.

Kalevalan A star all heart -riipus on ollut haaveena jonkin aikaa. Korusta löytyy asennetta, mutta Kalevalakoruna se olisi sopiva myös luovaan toimistoduuniin.

Lumenella on useampikin kiinnostava tuote. Itseasiassa tiedän, että äitini on ostanut minulle
Lumene Valo [Light] glow boost hyaluronitiivisteen, josta olen haaveillut. Lumenen misellivesi kiinnostaa myös, sitä en ole vielä kokeillut.

Kaipaisin uutta lompakkoa, ensi talveksi oikeasti lämmintä toppatakkia tai untsikkaa, vähän jotain uusia arkivaatteita, juhlamekon ystävän häihin ja muuta. Näitä on aika mahdoton ostaa yllärinä ilman, että olen mukana. Harry Potter -leffaboksikin kelpaisi, koska Britit ja Tylypahka. Tai muu Potter-sälä, mitä niitä nyt on.


Indiskan tyrnitee kuulostaa tosi houkuttelevalta. Minulla oli joskus jokin tyrnitee, josta tykkäsin hurjasti. Indiskassa on kaikkea muutakin ihanaa, mutta en osaa nimetä mitään tiettyä. Ylipäätään lähes kaikki tee kiinnostaa. Yllätyitkö? Teehen liittyen houkutusta herättää myös Näin syntyy tee -niminen Liken kustantama kirja.

Huonekasveja haluaisin lisää. Palmuvehka, varjoviikuna tai eucalyptus kiinnostaisi. Kasvit luovat kodikasta tunnelmaa. Sisustukseen liittyen haaveena on myös edelleen sarvekas kauriin trofee, joka vilahti jo viime vuonna kollasissa. Kotiin kelpaisi myös olohuoneen matto ja tv-taso, mutta niitä on aika mahdoton lahjaksi ostaa.

En itseasiassa halua kelloa, vaan aikaa. Aikaa koulutöihin, harrastuksiin, puolison kanssa, perheen ja ystävien näkemiseen. Aikaa käydä mielenkiintoisissa paikoissa. Aikaa rakkaille ystäville ja uusille tuttavuuksille. Samaan pakettiin saa myös kääräistä työpaikan, jossa pääsisin suorittamaan  harjoittelun. Sellaisen duunin, jossa on mielenkiintoisia projekteja, joita läpi raataessa vietetään monta hyvää hetkeä supereiden työkavereiden kanssa. Jos pakettiin jää vielä tilaa, niin loput voisi täyttää mielenrauhalla. Nämä kolme tekisivät onnellisemmaksi, kuin yksikään tavara.

Lopetetaanpa tämä nyt tähän, ennen kuin menee liian absurdiksi.

Mistä sinä haaveilet tällä hetkellä?

Translation:

My birthday is almost one month away so now it could be a perfect time for a wish list? I have not done this kind of post before actually. However it is nice to make these lists sometimes. Pictures are from companies' websites.

  • Lush Twilight body spray and Sleepy body butter would be lovely because I'm nuts about lavender.
  • I have been dreaming also quite a while of Kalevala A star all heart pendant. It is alternative enough to fit my style but as a Kalevala item it is also suitable for creative office work.
  • I have a clue that I may be having Lumene Valo [Light] glow boost from my mom as a birthday present. Lumene micellar water sounds also interesting.
  • Indiska sea buckhorn tea sounds interesting. Actually there is so much nice things in Indiska. Tea in general is interesting, are you surprised? Tea related literature would also be great. 
  • Indoor plants would make home much more cozier. I still have a ghost tree but I feel that it is not enough.
  • I actually do not need a clock but time. A place to do my internship would be great too. And some peace of mind. Okay, lets stop now.

10 kommenttia:

  1. Oho enpä ois uskonu Kalevala-koruks tota, jotenki Kalevalasta tulee aina mieleen ne muinaiskorut. Tosi nätti, pitääpä kattoo millasia koruja niillä nyt on myynnissä. :) Indiskan teepusseja tulee aina hypisteltyjä, mutta en oo kokeillu vielä. Joskus ostin sieltä maustepurkkeja, ne purkit hajos aika pian käytössä. Indiskan teekupit on parhaita! <3

    Mä haaveilen matkustamisesta ja toivoisin rahaa matkustamiseen (ja jäätelöön :D). Materiaa yritän haalia täällä vaihdossa mahdollisimman vähän, jotta kotiinpaluu onnistuis yhen matkalaukun kanssa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo koru ei tosiaan ole ihan sitä, millaiseksi Kalevala on perinteisesti assosioitu. Mulla tulee Kalevalasta myös aika vahvat muinaiskoruassosiaatiot ja sitten kakkosena mieleen tulee modernit ja minimalistiset korut.

      Mulla on ollut joitain Indiskan teelaatuja ja oon kyllä tykännyt. Ne on sellaisia peruskivoja ja ne pussit niin kauniita. Pusseissa on myös kätevät sulkijat, joten säilyy hyvin. Minäkin rakastan niitä niiden teekuppeja! <3

      Matkailu taitaa olla aika monen haavelistalla. Pidemmän aikaa vaihdossa ollessa taitaa tosiaan olla se riski, että tavaraa helposti kertyy :D

      Poista
  2. Tuota Monroen Kalevala-korua olen jo vuosia himoinnut <3 Kelpaisivat listalta muutkin hemmottelu -ja sisustustuotteet. Kaikki ympärillä tuntuvat löytävän ja ostavan unelmakoteja, mutta itse täytynee odottaa vielä vuosia :'o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on oma koti kovasti haaveena, mutta täytynee vielä odottaa jokunen vuosi. Plääh. Kyllästyttää kun vuokrakodeissa on aina jotain sellaisia pienesti ärsyttäviä asioita, joille ei kuitenkaan viitsi tehdä mitään koska on vain vuokralla :P

      Poista
  3. Muakin himottaa just nyt Lushin tuotteet ja Lumenen Glow Boost! En vain uskalla kovinkaan herkästi kokeilla uusia tuotteita kun ihoni on niin herkkä ja taloudesta löytyy myös hajusteherkkä joka saa jäätävän päänsäryn joistain kosmetiikassa käytetyistä tuoksuista : D Kerro sitten miten voimakas tuoksu tuossa Lumenen seerumissa on, kiinnostaisi tietää!

    Musta tuntuu että haaveilen tällä hetkellä niin paljon kaikenlaisesta materiasta että olisi helpointa vain vastata että haluan rutosti rahaa. Tahtoisin Ikeasta puulattiat meidän parvekkeelle, uudet tasot makkariin Ikeasta, mattoja, uuden ruokailuryhmän, kengät, mustat farkut, sadetakin, lämpimän pitkähihaisen, kissan kiipeilypuun, vaaleanpunaisen farkkuliivin, hiusväriä ja miljoona muuta asiaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä taas on päinvastainen tilanne ja puolison hajuaisti tuntuu toimivan vain puoliteholla. Useat hyvin vienot tuoksut jää siltä kokonaan huomaamatta :D Testasin tuota Glow Boostia äitiltä kerran, kun olin porukoilla kyläillessä. Mieleeni ei ainakaan jäänyt mitään tuoksua erityisemmin. Yritän muistaa kertoa tuosta tuoksusta ja käyttökokemuksesta ylipäätään jossain vaiheessa! :)

      Ihanan pitkä lista! Vaaleanpunainen farkkuliivi olisi kyllä ihan super söpö sulle <3 Musta tuntuu siltä, että tavallaan en tahdo mitään tavaroita ja tavallaan tahtoisin ja tarvitsisin miljoona asiaa. Meillä ei muuten ole edes parvekkeelle kalusteita, kun parvekkeella ollut vanha ruokapöytä pääsi taas keittiöön :'D

      Poista
  4. Ooh, täytyypä taas tutustua uudelleen Lumeneen. Olin pitkään "Lumene-lakossa" ihan vaan parin huonon tuotteen takia.
    Mä en edes lähde luettelemaan mitä haluan tai tarttisin :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumene on nyt sen brändiuudistuksensa jälkeen noussut mulla suosikkien joukkoon! Aiemminkin tuli kyllä käytettyä niiltä meikkivoidetta yms., mutta tosiaan anna ihmeessä niille uusi mahdollisuus! :)

      Poista
  5. Hmm. Haaveenani on pitkään ollut elää kirjoittamisella, siis kirjailijana. Taiteilijasielu mikä taiteilijasielu. Mikään tavallinen duuni ei ikinä voisi olla mulle lähellekään yhtä mielekästä. Tänä aikana on aika vaikea ylipäätään työllistyä, joten toivon saavani siedettävän työpaikan näin ensialkuun - aluksihan taide ei elätä. Muita haaveitani on mm. matka Versailesiin ja Pariisiin sekä Roomaan katsomaan antiikinajan nähtävyyksiä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania haaveita sinulla! Kirjailijan ura on kyllä varmasti haasteellinen ihan mihin maailman aikaan tahansa, mutta toivottavasti sen joskus saavutat! :) Matka Roomaan kelpaisi itsellenikin!

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥