Sivut

sunnuntai 12. heinäkuuta 2020

Ensimmäinen kesälomaviikko

Ensimmäinen kesälomaviikkoni oli ja meni ihan liian nopeasti ja huomenna on luvassa jälleen aamu etätoimistolla työkoneen äärellä. Pääsin tekemään lomalla kaikkea hauskaa, mutta tuntuu siltä, ettei varsinaista palautumista päässyt vielä juurikaan tapahtumaan. Mutta ei hätää - myöhemmin kesällä on vielä luvassa kaksi ihanaa lomaviikkoa lisää!


Perjantaille olin merkinnyt työpäivän jälkeen kalenteriin työhuoneen perusteellisen siivoamisen - vaan kuinkas kävikään. Heti kun työpäivä oli ohi, pakkasin vain työvälineet reppuun piiloon ja sen jälkeen olenkin viettänyt tässä työ-/harrastushuoneessani mahdollisimman vähän aikaa. Kokeillaan siis työhuoneen perusteellista siivoamista uudelleen toisen lomajakson alkaessa!

Lauantaina ja sunnuntaina minulla ei ollut mitään ihmeellisiä suunnitelmia, vaan vietin aikaa melko intuitiivisesti. Käsitöiden osalta aloin tutustumaan lasin kaiverrukseen saippuapullon muodossa. Sunnuntaina lähdin lenkille pitkästä aikaan kameran kanssa ja mm. konttailin antaumuksellisesti lenkkipolun varrella kuvaamassa koppakuoriaista ja samalla kiroten mielessäni, ettei minulta löydy parempaa kuvauskalustoa. Sunnuntaille olin varannut ihanan 1,5 tunnin hieronnan. Selfcare-pisteet olivat siis viikonloppuna huipussaan.


Maanantaista keskiviikkoon olin vanhempieni luona Tuusulassa. En ollut keväällä tai alkukesästä uskaltanut heille koronan vuoksi kyläilemään, mutta nyt kun tilanne on ainakin toistaiseksi helpottanut, niin uskalsi heillä käydä yökyläilemässä. Vaihdeltiin paljon kuulumisia ja tiistaina käytiin perinteiseen tapaan Porvoossa hieman kierlelemässä vanhan kaupungin putiikkeja.

Pengoin vanhempien luona ollessa myös jälleen vanhoja tavaroitani ja päädyin ottamaan kaksi laatikollista lapsuuden leluja sieltä mukaan. Nyt kun oman kodin ei pitäisi enää vaihtua niin taajaan, ajattelin pikkuhiljaa viedä porukoiden nurkista omani pois, jotta heille tulee lisää tilaa.

Torstaista tuli yllättävän kiireinen kotipäivä, jolloin kävin kaverin kanssa kahvittelemassa ja Aleksin kanssa aurinkolasiostoksilla ja syömässä Pancho Villassa sen kunniaksi, että hänelläkin alkoi kesäloma.

Perjantaina vietettiin Aleksin kanssa yhteinen reissupäivä ja käytiin Porvoossa, joka oli tosiaan minulle jo toinen Porvoon reissu saman viikon aikana. Aleksille Porvoo ei ollut ennestään ollenkaan tuttu ja oli hauskaa päästä itsekin katsomaan paikkaa vähän eri vinkkelistä kuin vanhempien kanssa siellä käydessä. Ei siis yhtään haitannut se, että nämä kaksi reissua ajoittuivat niin lähekkäin.

Tänään ja eilen olen edellisen viikonlopun tapaan rentoutunut mm. Netflixin Warrior Nun -sarjan äärellä, mutta myös järjestellyt kotia ja tehnyt vähän pihatöitä. Onneksi seuraavaan lomaan ei ole kauaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥