Sivut

sunnuntai 20. syyskuuta 2020

Loppuneet kosmetiikkatuotteet 2020 #3

Siirryn ensi viikosta alkaen postausten osalta syksy- ja halloweenlinjalle, mitä odotan jo innolla – kuten myös toivottavasti moni teistäkin! Tällä viikolla on kuitenkin vielä aika kurkata kesän loppuneita kosmetiikkatuotteita. Nämä roskat ovat kertyneet toukokuun alusta syyskuun alkuun asti. 18 tuotteen joukossa on vain viisi testeriä, joten kesällä loppui paljon täysikokoisia tuotteita. Merkitsin tuttuun tapaan suosikkini sydämillä. 


L'Occitane Divine Cream (testeri)
Käytin tätä meikittöminä hellepäivinä SPF 20 -suojakertoimen takia. Kasvovoide oli todella ihoa ravitsevan tuntuinen ja imeytyi silti nopeasti, mutta voi jestas mikä hinta – 99 €/50 ml. Kipurajani päivävoiteen hinnasta menee kymmeniä euroja alempana.

Lumene Lähde kosteuttava hoitovesi (testeri)
Hoitoveden tuoksu oli vähän parfyymimäinen mutta raikas ja se kuivui iholle melko nopeasti jättäen ihon pehmeän tuntuiseksi. Voisin ehkä ostaa joskus, vaikkakin luonnonkosmetiikan kasvovedet kiinnostavat enemmän.

Flow Cosmetics Luomu laventelivesi 
Aivan ihana! Halusin tämän alunperin eniten vain laventelin vuoksi, mutta tämä osoittautui muutenkin juuri sellaiseksi, mitä ihoni tarvitsi. Tasapainottavana ja rauhoittavana laventelivesi oli nappivalinta ruusufinniin taipuvaiselle iholleni. Suutin toimi myös täydellisesti ja sumu oli juuri sopivan hienojakoista.

Lumene Lähde Pure dew drops tehokosteuttava silmänympärysgeeli
Silmänympärysgeeli tuntui ihan kivalta, mutta ei aiheuttanut wow-fiilistä.


The Body Shop Satsuma parfyymiöljy 
Satsuma-parfyymiöljy oli aivan ihana ja tuoksui Fantalta. Ostin tämän Lontoosta 2010, jolloin tuoksu pääsi heti käyttöön. Ikäänsä nähden tämä toimi ihmeen hyvin kaikki nämä vuodet. Vasta tänä vuonna kun jäljellä oli enää pohjat, alkoi tuoksu muuttua pirtsakasta enemmänkin ölyiseksi, jolloin läträsin sen pikapikaa loppuun. Koska olin tuoksuhamstraaja jo 10 vuotta sitten, niin minulla on vielä toinen tämmöinen korkkaamatta. Se pääsee käyttöön ensi kesänä.

Yves Rocher Lime antiperspirantti
Tämmöinen kului taas loppuun. Minulla on vielä yksi samanlainen käytössä parhaillaan, mutta sitten on aika vaihtaa Yves Rocherista pois, koska ajattelin lopettaa sieltä tilaamisen.

Lumene Lähde kaksiosainen micellar-puhdistusvesi
Varsin toimiva vedenkestävänkin ripsarin poistoon. Uusi puteli tätä on jo käytössä.

Yves Rocher Lavandin Blackberry -suihkuöljy
Tämä suihkuöljy ei ollut siitä öljyisimmästä päästä vaan ennemminkin suihkugeelin ja -öljyn välimaastosta. Erittäin miellyttävä käyttää ja laventelin ja mustaherukan yhdistelmä on ehdoton suosikkini Yves Rocherin tuotteiden tuoksuista. Tämä tuoksu on ehkä ainoita, jotka saattavat saada minut haikailemaan vielä Yves Rocherin perään.

Lush Shades of Earl Grey -hierontapala (puuttuu kuvista) 
Yleensä en välitä vahvoista itämaisen tyyppisistä tuoksuista, mutta tämä oli aivan ihana. Tuoksua on aika vaikea kuvailla, mutta siinä oli mukana mm. bergamottia. Olin hamstrannut tätäkin toisen palikan jemmaan ja sekin pääsi jo käyttöön.


NYX Eye and eyebrow pencil sävyssä Taupe
Kun oma luonnollinen hiusten väri on kylmä vaalea, on sopivan sävyisen kulmakynän löytäminen vaikeaa. NYXin kulmakynän sävy jäi hitusen liian lämpimäksi, mutta menetteli kuitenkin. Täydellisen kulmakynän metsästys jatkuu edelleen.

Lumene Kaunis instant glow uv primer SPF 30 (testeri)
Tämä oli ihan kivan oloinen ja korkeasta suojakertoimesta plussaa. Tuote tasoitti ihon sävyjä hieman ja kasvot jäävät tästä ehkä hieman öljyisten tuntuisiksi, vaikka eivät siltä näytäkään. Pelkän puuterin kanssa käytettäväksi tämä on siksi vähän huono, koska iho vaatii puuteria aika paljon. Sellaisenaan tai meikkivoiteen kanssa tämä oli varsin hyvä. Voisin harkita ostavani ensi kesäksi.

Lumene Instant Glow sävyvoide - universal medium (testeri) 
Tämä oli yllättävän kiva! Kosteuttava ja ihoa hoitava sävyvoide tasoitti ihon sävyjä ja levittyi helposti. Sävyvoiteen koostumus oli geelimäinen ja perinteisiä valuvampia meikkivoiteita vaivattomammin iholle työstettävä. Loistava etenkin sellaisiin päiviin, kun ei jaksa meikata kunnolla, mutta kaipaa kuitenkin pientä freesausta. Tämä pomppasi ostoslistalle.


Lush Hsuan Wen Hua 
Hsuan Wen Hua on ehdon lempparini hiusnaamioista, sillä se virkistää myös hiuspohjaa. Hiukset jäävät tämän jälkeen ihanan pehmoisiksi ja tuoksuvat maustekakulta. Tämä oli jo toinen purnukallinen, ja mitä luultavimmin ensi talvena tulee ostettua tätä jälleen.

Batiste Cherry -kuivashampoo 
Cherry on Batisten kuivashampoista lempparini ja yksi tämmöinen pönikkä pääsi taas loppumaan. Olen vähentänyt viime aikoina kuivashampoon käyttöä, mutta sellainen on aina hyvä olla olemassa huonon hiuspäivän varalle.


Natura Siberica Sauna & spa -jalkavoide
Ok jalkavoide – ei tehokkaimmasta päästä, mutta ei huonoinkaan. Purkki on aika mohlo ja siinä voisi pakkaussuunnittelulla säästää muovia reilusti. Luettuani Helsingin Sanomien artikkelin brändin takana häärivästä miehestä, jätän Natura Siberican ja muut firman brändit jatkossa kauppaan.

Lemon Juice & Glycerine
Kevyt nopeasti imeytyvä käsivoide päiväkäyttöön ja kotimaisuudesta plussaa. Käyttöliittymä oli kuitenkin hankala ja voidetta meinasi joutua hukkaan hirveästi, kun pumppu ei saanut lopussa laakealta pohjalta imettyä voidetta. Kauhoin pitkällä lusikalla lopun käsivoiteen pullon pohjalta purnukkaan. Jos ostan tätä joskus uudelleen, niin ehdottomasti tuubissa.

Oriflame Sparkling collection body lotion
Kevyen vartalovoiteen tuoksu oli miellyttävä ja makea muistuttaen skumppaa ja ehkä etäisesti aprikoosia. Voide sisälsi myös kimallusta, mikä aluksi mietitytti, mutta se olikin ihan kiva lisä. Tätä ei enää ole valikoimassa ja muutenkaan Oriflamella ei tule yleensä shoppailtua, joten tämä jäänee kertaluontoiseksi kokeiluksi.

Lush Helping Hands -käsivoide (testeri)
Todella hoitavan tuntuinen käsivoide, josta riitti pienikin määrä hyvin. Parhaimmillaan se oikeastaan olikin silloin, kun voidetta otti ensin vähän ja lisäsi sitten tarvittaessa. Tuoksu oli yllättävän neutraalin rasvamainen ollakseen Lushia. Voisin hyvin ostaa itselle tai avomiehelle tätä joskus.

Lush Sugar Plum Fairy -vartalokuorinta
Sugar Plum Fairy -vartalokuorinta oli palamuodossa oleva sokerikuorinta kropalle. Tuoksu oli söpön makea ja siitä tuli mieleen jokin lapsuuden geelikynä. Käyttöliittymä osoittautui kuitenkin hankalaksi. Kostealle iholle hangattuna pala tuntui liian karhealta, jopa vaikka palaakin kostutti varovasti. Päädyin lopulta käyttämään tätä niin, että mursin siitä aina palasen, mutta silloin murusia yleensä meni myös hukkaan. Ei tätä enää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥