maanantai 2. elokuuta 2021

Heinäkuun parhaat 2021

Kerrankin voin sanoa, että kuukausi ei hujahtanut sukkelaan, vaan heinäkuu tuntui jopa kohtalaisen pitkälle, monivaiheiselle ja antoisalle. Siihen vaikutti merkittävästi rauhallinen työtilanne. Oli ihanaa paiskia hommia etätoimistolla, kun Teams ja Outlook eivät laulaneet jatkuvasti, vaan sai oikeasti keskittyä siihen mitä tekee. Jos heinäkuut olisivat aina tämmöisiä, niin voisin olla joka vuosi heinäkuun töissä! Entäpä mitä muuta kivaa mahtui krematoriomaisen paahteiseen heinäkuuhun?

Veljentyttären nimijuhla
Heinäkuun alussa vietettiin keväällä syntyneen veljentyttäreni nimijuhlia. Tämä oli myös ensimmäinen kerta, jolloin pääsin näkemään pienen A:n livenä. Vanhempieni järjestämät juhlat olivat todella onnistuneet ja lämminhenkiset ja päivänsankarikin jaksoi hienosti juhlahumun keskellä.

Golden healer
Heinäkuussa oli jälleen aika meikäläisen pelkäämälle lääkärikäynnille, jonka jälkeen hemmottelin itseäni ostostelemalla. Jalat veivät kivikauppaan, jossa aikani pyörittyäni valitsin kiven nimeltään Golden healer. Sen energian sanotaan olevan rauhallinen ja parantava edistäen paranemista niin fyysisellä, emotionaalisella ja henkisellä tasolla. Kauniit kivet ovat kiehtovia, mutta en ole vielä aivan varma, mitä mieltä olen erilaisille kiville väitetyistä voimista. Silti on mielenkiintoista, että tämä oli jo kolmas kerta, kun olen intuitiivisesti päätynyt valitsemaan kiven, jonka kuvaus on osunut senhetkiseen tilanteeseeni täydellisesti.

Ötököiden pelastaminen
Olen tänä kesänä löytänyt itsestäni uuden hippeilyn tason, sillä olen pelastanut sisätiloista ulos perhosten ja ampiaisten lisäksi myös asuntoon eksyneet kärpäset ja kotimaisten herneenpalkojen sisältä löytyneet pari toukkaa. Kärpäslätkän laitoin jo reilu vuosi sitten turhien tavaroiden laatikkoon, sillä aloin ihmettelemään mitä sillä oikeasti tekee? Tarvitsenko pikkiriikkisten hyönteisten hengiltä lyömiseen omistettua varrellista läpyskää?

Vuosipäivä & kukat
Heinäkuun puolivälissä vietettiin Aleksin ja minun 6. vuosipäivää ravintolan merkeissä. Aleksi myös yllätti minut kesken työpäivän kukkakimpulla. Tämä oli ihkaensimmäinen tämmöinen parisuhdekukkakimppu, jos ei nyt lasketa sitä että ihastelin joskus Prismassa kolmen euron tulppaaneja ja ne maksettiin puolestani. Olin niin onnellinen tästä kimpusta ja se oli tosi onnistunut valinta ja ihan minun oloiseni.

Ensimmäinen koronarokote otettu
Sain ekan rokotteen oikeastaan täpärästi kesäkuun puolella, mutta osittaisen suojansahan se ehti generoimaan vasta heinäkuun puolella. Noudatan edelleen kaikkia varotoimenpiteitä kuten ennen piikkiäkin tein, mutta nyt saa olla edes vähän levollisemmin mielin asiasta.

Loma!
Lomailen seuraavat kaksi viikkoa, tämä viikko mukaan lukien. Tätä onkin odotettu kovasti.


Miten sinun heinäkuusi meni?

8 kommenttia:

 1. Onnea vuosipäivästä ♥ Meillä oli itse asiassa myös 6. vuosipäivä tänä vuonna :D

  Tänä vuonna on tullut jotenkin poikkeuksellisen vähän ötököitä sisään, nyt kun aloin asiaa ajattelemaan. Ampiaiskausi saattaa olla vielä edessä, mutta onneksi olen jo mestari niiden ulos ohjaamisessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Ollaan siis parisuhteen ikäsamiksia! :D

   Sisälle eksyneet ampiaiset on jotenkin aina tosi kuumottavia, vaikka ne onkin enimmäkseen rauhallisia ja helppo ohjata ulos/napata lasiin.

   Poista
 2. Mukavaa lomaa! 😊 Toivottavsti sen aika tuntuu kanssa ihanan pitkältä ja siltä, että ehtii tehdä kaikkea kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä eka lomaviikko on ainakin ollut tosi antoisan tuntuinen ja on ollut tehoa tehdä vaikka mitä kivaa :)

   Poista
 3. Paljon kaikenlaista siellä on mahtunut heinäkuuhun! Itselläni puolestaan on sellainen fiilis, että heinäkuu vain hujahti ohi ja jotenkin epäiskoisena katsoo kalenteria että tosiaanko elokuun puolella ollaan. Itselläni heinäkuussa tuli reissattua melko paljon eri puolilla Suomea, ja niissä merkeissä aika yleensä juokseekin. Nyt kieltämättä alkaa jo vähän odottaakin sitä että koulu alkaa ja elämä rauhottuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvin vietetyltä heinäkuulta! Reissatessa aika kuluu ihan eri tavalla, kun on monesti niin paljon uutta ihmeteltävää. Elokuun back to school -meiningeissä on myös ihan oma tunnelmansa :)

   Poista
 4. Hyvää lomaa! Ja tosi kiva asukuva, oon yrittäny vuosia metsästää omaan päähän sopivaa lierihattua, sellainen olisi täydellinen kesähelteillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Oon huomannut, että tuo omakin lierihattu on himpun verran liian väljä, mutta en nyt ole jaksanut etsiä uutta tilalle. Syksyksi olisi hauska löytää tosin saman tyylinen hupaisena ja ehkä himpun verran kapeammalla lierillä.

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥