Sivut

sunnuntai 20. maaliskuuta 2022

Synttäritoiveet 2022

30-vuotispäiväni hiipii hurjasti lähemmäs ja on nyt lähes tasan kuukauden päässä. Syntymäpäiväni tärkein toive olisi rauha Eurooppaan, mutta koska meikäläisen tuttavapiirillä ei ole yhteyksiä Putiniin, niin piti miettiä muitakin toiveita. Alitajuntani pusersi tälle listalle sekä roskakorin että kirjan siivoamisesta, joten jonkinlaista aikuistumista lienee tapahtuneen.

Tulen viettämään synttärini pitkästä aikaan kaverien kanssa päivää juhlistaen, jota odotan innolla. Disclaimer vielä tähän alkuun ennen lahjatoiveita: En edellytä että juhlavieraat hankkivat minulle lahjoja, on vain ihanaa päästä näkemään ystäviä.

Tämän postauksen kollaasissa olevat tuotekuvat eivät ole omiani, vaan ne ovat peräisin postaukseen linkitettyjen yritysten verkkosivuilta.


Meillä saa töissä tehdä jatkossakin hommia etänä sen verran kuin tykkää, joten nyt on korkea aika alkaa panostamaan etätyöpisteen viihtyvyyteen. Tilasin minulta itselleni lahjaksi uuden työtuolin, mutta sen lisäksi työpisteelle sopisi edelleen jo jonkin aikaa toivelistoilla pyörinyt luonnonvalkoinen Hay Shade Bin -roskakori. Lisäksi hauskuutta työpäivään toisivat esimerkiksi Killstarin noidanpadan muotoiset muistilaput. Työpaikan brändissä olevan avainnauhan haluaisin vaihtaa huomaamattomampaan ja paremmin omaan tyyliin sopivaksi. Miikon avainkaulanauha olisi kotimaista hirven nahkaa.

Lahjatoivelistalle hiippaili taasen pari hajuvettä. Escadan Cherry in Japaniin ihastuin heti, ja itseasiassa semmoisen äiti ostikin jo minulle lahjajemmaan. Cherry in Japan on kuin kukkaisemmaksi päivitetty versio vajaa vuosikymmen sitten julkaistusta Cherry in the Airista. Toinen viimeaikojen tuoksuihastukseni on Lushin Junk. Sain toissasyksynä S:ltä ihanan halloweenpaketin, jossa oli mukana Bat Art -kylpypommi, joka tuoksuu samalta kuin Junk. Tuo paketti ilahdutti minua aivan kyyneliin asti, joten tuoksuun liittyy erittäin lämpimiä muistoja.

Hajuvesien lisäksi kosmetiikkaosastolta kelpuuttaisin ostoslistallani iät ja ajat keikkuneen Crazy Rumorsin horoskooppihuulivoiteen – ja niistä tietenkin härän. Kirjojen osalta huomioni kiinnitti hiljattain Ekosiivoojan käsikirja. Siivousvinkkejä on toki netti pullollaan, mutta niiden järkevyydestä ei ole aina takeita, joten olisipa helppoa kun hyllystä löytyisi kokonainen opus valmiiksi hyviksi todettuja ohjeita.

Mitäs muuta? Tässä vielä pläjäys kaikenlaista:

 • Hienot kivet kelpaa aina.
 • Jos saisin joltain synttärilahjaksi fossiilin, lupaan suhtautua siihen lapsenomaisella innostuksella.
 • Apua yläkerran verhokiskojen siirtämiseen ylemmäs seinällä & yhden verholaudan pidentäminen/vaihtaminen pidempään.
 • Ikkunaremontin valmistuttua myös verho-ostokset ovat nyt ajankohtaisia ja esim. Eurokankaan lahjakortille olisi käyttöä.
 • Haluaisin vaihtaa meidän takapihalla olevan laattapolun liuskekiveen. Uusien hienojen liuskekivien noutoon ja vanhojen kivien poisviemiseen kelpaisi apu.

4 kommenttia:

 1. Hei! Jos toivot kirjan täydeltä järkeviä siivousvinkkejä, en suosittele Ekosiivoojan käsikirjaa. Kirjassa neuvotaan jopa astioiden pesu käsin ja soodatahnan käyttö lavuaarien ja tiskialtaiden pesussa. Jälkimmäistä ei kannata tehdä, voi naarmuttaa ja pilata pinnat jopa lopullisesti.
  Joku pitää minua varmaan ilkeänä, kun tällä tavoin kritisoin, mutta itse petyin kirjaan todella pahasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, tosi hyvä tietää että kirjan sisältö ei olekaan kovin luotettavaa paikoin. Kävin sen aiemmin kirjakaupassa selailemassa läpi, mutta ihan noin tarkkaan ei tullut luettua tuolloin.

   Poista
 2. Mä just eilen selailin Pahiksen Killstar-valikoimaa ja ihastelin just noita noidanpatamuistilappuja, söpöt! Mulla ois kans kolmekymppiset huhtikuussa, mutta en oo vielä miettiny lahjatoiveita. Muuta ei tuu mieleen kuin festariliput, ehkä pitää ne sitten toivoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Festariliputhan on mainio lahjatoive! :) Mäkin katselin pitkästä aikaan parien festarien tarjontaa, mutta oon nykyään niin nirso, että niissä olis ollut per festarit vaan pari bändiä jotka olisin tahtont nähdä ja nekin eri päivinä :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥