Sivut

lauantai 23. maaliskuuta 2024

Helmikuun parhaat 2024

Hupsista saatana. Maaliskuu alkoi jotenkin kovin vauhdikkaasti ja sen jälkeen olin viikon verran kipeänä. Pahoittelut siis kovin pitkäksi venyneestä blogitauosta. Nyt kuitenkin täällä taas ja tällä kertaa kaivelen muistin perukoilta tietoa siitä, mitä kivaa helmikuussa tapahtui.


Mukavia kohtaamisia


Helmikuuhun mahtui paljon tapaamisia niin uusien kuin vanhojenkin ystävien kanssa. Kävin mm. pidennetyllä lounastauolla ystävän kanssa. Kivaa kun joskus saa kotikonttoripäivänäkin lounasseuraa. Pidin myös yhden lomapäivän samaan aikaan yhden toisen ystävän loman kanssa. Teimme kirppiskierroksen ja kävimme syömässä. (Hyvinkääläisen Brasserie Slo Roomin ankkaburgeri on kenties paras hamppari, jota olen koskaan maistanut!)

Akaattituikut kirpparilta


Näin eräänä sunnuntaina second hand -myymälän näyteikkunassa kaksi upeaa akaatista tehtyä kivituikkua. Putiikki oli kiinni ja hintalaput olivat arvatenkin tuikkujen pohjassa. Innokkaana kiviharrastajana kirmasin sitten seuraavana päivänä ostamaan ne ja hintakin sattui olemaan varsin mukava. Score!

Piirtäminen


Helmikuussa tuli piirrettyä pitkästä aikaan oikein urakalla. Aloitin parikin työtä, joista toinen on tuo kuvassa oleva Cthulhu-teemainen piirros. Siitä on nyt lineworkit hahmoteltuna lyijykynällä, ja seuraavaksi pitäsi päästä tekemään ne tussilla ja varjostamaan pintoja.

Miten meni sinun helmikuusi?

4 kommenttia:

  1. Ompa upea piirros! Laita lisää kuvia kun projekti etenee :)

    Helmikuu tuntui menevän nopeasti, onhan siinä tietenkin vähemmän päiviäkin.. tuli luettua ja pelattua paljon, ja nautittua siitä kun alkoi pikkuhiljaa olla valoisampaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! <3 Lukeminen ja pelaaminen kuulostaa helmikuuhun oikein osuvalta tekemiseltä kelit huomioiden. Aurinko antaa nyt kyllä ihanasti energiaa.

      Poista
  2. On kiva nähdä noita sun piirroksia! 😍 Ja hieno löytö noi kiviset tuikkukipot. 👍🏽

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! <3 Noista kivituikuista oon edelleenkin ihan super innoissani!

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥