maanantai 12. tammikuuta 2015

Teapot Tattoo

Vihdoin ja viimein tässä tämä nyt on! Blue Dragonin Roni taiteili marraskuussa meikäläisen olkavarteen upean teekannun! Tämä oli tähänastisista tatuoinneistani isoin, sen tekemiseen meni noin neljä tuntia. Viimeinen tunti alkoi olemaan yhtä tuskaa niin olkavarrelle kuin istumalihaksillekkin, mutta kyllä siitä selvittiin.

Tatuointi on vähän massiivisempi kuin mitä alun perin oli suunnitelmissa, mutta sehän myös vaalenee jonkin verran etenkin ensimmäisen vuoden aikana ja näyttää sitten luonnollisemmalta. Tykkään tästä kuvasta kyllä kovasti. Suosikkejani ovat teekannun herkät yksityiskohdat. Pitäisi vielä keretä tatskastudiolla joku päivä näyttämässä tätä nyt kun se on ehtinyt jo hyvin parantua.


Joku ehkä muistaakin, että join viime vuoden lopun pelkkää markettien teetä kun yritin säästää tatuointiin. Viime viikolla kävin pitkästä aikaa kunnolla teeostoksilla Demmersillä. Viimeisin teeihastukseni onkin ihana Japanin kirsikka, joka on vihreää teetä maustettuna karhunvatukan lehdillä ja kirsikan aromeilla.


Translation:
Finally, here it its! Last November I went to Blue Dragon Tattoo Studio (in Helsinki) to take this beautiful teapot tattoo. For me this is the biggest tattoo so far, it took about four hours. Last hour started to be quite painful, but I survived.

The tattoo is a bit more massive than I used to plan but it fades a bit especially during first year and starts to look more natural. Anyway, I love it. My favourite details are the delicate details of the teapot.

Some of you may remember that at the end of last year I drank only tea from original grocery stores. Finally last week I went to shop some tea from Demmers Teehaus. My latest tea crush is Japanese Cherry, which is green tea with blackberry leafs and cherry flavor.

22 kommenttia:

 1. Onpa upee tatuointi! Tosi kaunis. Idea on myös tosi persoonallinen, tai en ainakaan ite oo kyllä juurikaan törmänny teeaiheisiin tatuointeihin.

  Onko siulla paljo tatuointeja? Yritin pikaisesti ettii täältä muita tatuointipostauksia, mut ei onnistanu. Osaat ehkä ite linkkailla niitä paremmin, jos semmosia on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ^^ Tatuointistudion sedätkin funtsi, ettei ole kyllä mitään teeteemaista ennen tullut tehtyä, vaikka kaikilta löytyykin monen vuoden ammattitaito taustalta.

   Tämä oli nyt kolmas tatuointini. Ennestään lyöytyy nilkasta pätkä lyriikoita ja niskasta ranskanlilja. En ole esitellyt niitä aiemmin blogissa, mutta voisin kyllä tehdä niistä joskus postauksen! :)

   Poista
 2. Lovely tattoo! The shading and everything is done quite nicely ^__^ And MMM, I've never had Japanese Cherry tea but would like to try that!
  http://littlegrimoire.com/blog

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you! I also love the style of the piece. ^^ I hope you manage find cherry tea and fall in love with it as I did.

   Poista
 3. Tosi söötti! Mullakin on kauhee leimakuume, ja olen vakavissani harkinnut jotakin Liisa Ihmemaassa-aiheista. Se tuosta kannustakin ekana tulee mieleen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Liisa ihmemaassa on kyllä ihana teema kaikessa monipuolisuudessaan! Innolla jään odottelemaan, että millaisen kuvan päädyt ottamaan :)

   Poista
 4. Onpas nätti tatuointi, tosi kaunista, pehmeää jälkeä! Hauskaa miten säästit teessä saadaksesi teepannu-tatuoinnin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään kyllä paljon siitä tyylistä miten tämä on tehty. Heh, eikös olekkin ollut ironinen tuo säästökohde... :D

   Poista
 5. Siis apua miten upea ;___; <3 Nuo kukkaset, teekannun koristelut ja höyrykoukerot on tosi kauniit ja toimii kokonaisuutena aivan mainiosti.

  Ja tee ihmeessä postaus aikaisemmista tatuoinneistasi! Olisi tosi kiva nähdä ne ja lukea niistä. :) Olisi kiva jos voisit kirjoittaa onko niillä jokin tarina/merkitys, ja millainen oli kokemuksesi niiden ottamisesta (missä otit, sattuiko jne.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lopputalven/kevään aikana luvassa sitten tatuointipostausta! :)

   Poista
 6. Tosi upea! ♥ Roniin voi kyllä luottaa. :))

  VastaaPoista
 7. Wauwauwau, upea! Tai siis kaunis! En oikeaan osaa päättää mikä sana kuvaisi tatuointisi upeutta parhaiten.. ^^ Kerrassaan siis ihana!

  Minuakin kiinnostaa postaus aiemmista tatuoinneistasi! ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^___^ Postaus aiemmista tatuoinneista on jo työn alla! ^^

   Poista
 8. How lovely! <3 It makes me miss putting ink on my body, maybe it's time for a new appointment...

  unknownprettylies.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you! It's interesting how almost addictive getting tattoos can be ^__^

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥