sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Saturday Special

Tämä viikonloppu oli ihan paras! Lauantaina oli A:n syntymäpäivä, jota vietimme Helsingissä kakkubuffan ja teeostosten merkeissä.

Kakkugallerian kakkubuffetissa käyminen on ollut minulla pitkään tehtävälistalla, eikä se tuottanut meille kummallekaan pettymystä. Kakut olivat maistuvia ja henkilökunta ystävällistä. Omia kakkusuosikkejani olivat mustikkapiiras ja suklaa-appelsiinikakku. Ainoa miinus tuli tilojen kompaktista koosta ja akustiikasta. Taidan vastaisuudessa sortua kakkubuffettiin ainoastaan, jos on arkipäivä. Lisäksi kävimme teeostoksilla Demmersillä ja Ouncessa. Teen päivän kunniaksi lauantaina oli hyviä alennuksia, joiden turvin huvenneet teevarastot oli hyvä täyttää. Tulevina viikkoina luvassa siis myös niitä paljon toivottuja teepostauksia!

Miten teidän viikonloppunne on sujunut?

Translation:
This weekend was the best! On Saturday was A's birthday which we celebrated by going to Helsinki. There we went to Kakkugalleria's cake buffet and to buy tea. 

Going to cake buffet has been a long time written in my to do -list. The cakes were so yummy! My personal favourites were blueberry cake and orange chocolate cake. The only minus was the acoustics of the place. I guess in the future I will choose another day than Saturday for cake buffet - the place was so crowded and noisy. After cake buffet we went to buy tea from Demmer's Teehaus and The Ounce. Due to The day of tea there were good discounts so it was a perfect time to fill my tea stock! During upcoming weeks there will be tea posts that you have been wishing for!

How was your weekend?

4 kommenttia:

 1. Kakkubuffet best! ^^ Mekin käytiin kaverin kanssa siellä sunnuntaina tekemässä henkilökohtaiset ennätykset kuitenkaan voimatta pahoin. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvisin seitsemään palaan asti ja sitten oli pakko todeta että meikäläiselle riittää. Joskus ehkä sitten parantamaan tulosta! :D

   Poista
 2. Kakkubuffet ihan parasta! Olis itseänikin kiinnostanut toi teemarssi, mutta ei tullut täältä asti lähdettyä. Multakin on tulossa teepostaus, kun tilasin vuoden alussa Ouncen herkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä jäi siihen varsinaiseen teemarssiin osallistumatta ja toisaalta hyvä niin, oli kuulema suht ahdasta kun koko porukka ahtautui teeputiikkeihin. Sai sitten rauhassa miettiä mitä ostaa, kun itsekseen kävi :) Innolla jään odottelemaan sinunkin teepostaustasi!

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥