Sivut

keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Scent Mania

Ainakin tähän asti uudenvuodenlupaukseni on pitänyt hyvin eikä uusia tuoksuja tai suihkusaippuoita ole tullut kiikutettua kotiin. Yksi postauksen tuoksusita ehti loppumaankin sinä aikana, kun postaus oli jonossa! Ajattelin nyt siis kertoa teille millaisia tuoksuja minulta löytyy niin kauan kuin valikoima on näin laaja. Olen rymitellyt tuoksut sen mukaan millaista body mistia käytän varsinaisen hajuveden parina.

Vaniljaisia tuoksuja minulta löytyy monta. The Body Shopin Vanilla body mistin kanssa käytän Harajuku Loversin G:tä, Mad Potionia tai BS;n Brazil nutia. G on hyvin makea, Mad Potion kevyt ja Brazil nut lähes toffeinen. 

Seuraavaksi vuorossa hedelmätuoksut. BS:n Mango body mist tuo minulle mieleen Haribon persikkakarkit. Joskus haluan hankkia samantuoksuisen hajuveden. Harajuku Loversin Lil Angel on makean hedelmäinen ja Escadan Born in Paradise on saanut inspiraationsa pina coladasta. Love Generationin Pink on joku teinivuosien hankinta, mutta pidän edelleen sen makean raikkaasta tuoksusta. Lopuksi on vielä BS:n Satsuma parfyymiöljy joka tuoksuu aivan Fantalta.

Kolmannen ryhmän muodostavat makeat kukkaistuoksut. Victoria's Secretin Frosted pear & sugared woods on ihana makean pehmeä body mist. Sen kanssa käytän Naomi Campbellin Cat deluxe At Nightia (edit: tämä loppui kun postaus odotti julkaisua), BS:n Japanese cherry blossomia tai Harajuku Loversin Lovea. Cat deluxe on sekoitus hedelmiä ja kukkia, BS:n tuoksu nimensä mukaisesti kirsikkakukkaa ja Love on makea kukkaistuoksu.

Lopuksi on ryhmä tuoksuja jotka sopivat yhteen BS:n Strawberry body mistin kanssa. Escadan Cherry in the Air ja BS:n mansikkatuoksut toimivat tietysti hyvin, mutta minua yllätti että myös BS:n kirpeä Glazed Apple sopi yhteen mansikkaisen body mistin kanssa.

 Kolmannen ryhmän tuoksut alkavat olemaan aika lopussa, ja luulen että se kategoria vaatisi täydennystä ensi vuonna. Ehkä hankin tuolloin jo kauan listalla olleen BS:n White Musk Smoky Rosen. Joskus haluaisin tutustua myös Phoenix Alchemy Labin tuoksuihin. Löytyykö muita tuoksuintoilijoita? Millainen on sinun lempituoksusi?

Translation:
So far my new year's resolution is going well and I have not bought any scents or soaps. So now it's a perfect time to show you all my fragrances when the range is still so wide! (Actually one of them already went empty while this post was held in a queue). I have assorted the scents on the basis that what body mist I use with the fragrance.

1st group: Vanillary scents. I like to pair The Body Shop's Vanilla body mist with Harajuku Lovers G, Mad Potion or BS's Brazil nut. G is really sweet, Mad Potion light and Brazil nut smells like fudge.

2nd group: Fruity scents. Mango body mist from BS reminds me of Haribo Peach sweets - one day I must buy it also as a fragrance. Lil Angel from Harajuku Lovers is sweet and fruity and Escada's Born in Paradise has been inspired by pina colada. I bought Love Generation Pink when I was a teen but I still like the sweet and fresh scent of it. And finally there is BS's perfume oil which reminds me of Fanta.

3rd group: Floral scents. Victoria's Secret's Frosted pear & sugared woods is a sweet and sofy body mist. With it I use Naomi Campbell's Cat deluxe At Night (edit: this is the one which is empty already!), Japanese cherry blossomia by BS or  Harajuku Lovers's Love. Cat deluxe is a mix of fruity and floral, Cherry blossom is exactly what the name tells and Love is a sweet flower scent.

4rd group: Random. Then there are the scents that do go well with BS's Strawberry body mist. Escada's Cherry in the Air and BS's Strawberry scents are quite obvious but surprisingly strawberry body mist works also with crisp Glazed Apple! 

The scents of third group are almost gone so I guess the category needs some fill in next year. Maybe then I will buy the White Musk Smoky Rose from BS. I am also interested in Phoenix Alchemy Lab. What kind of is your favourite scent?

2 kommenttia:

 1. Mult löytyy noi escadat. Lisäksi mul on escadan taj sunset, joka on ollut aina mun lemppari. Ja voi vitsi noi kaikki bodyshopin tuoksut on niin ihania <3 itse omistan vain yhden ja sain sen lahjaksi silloin ala-aste ikäiseltä pikkuveljeltäni :'D

  Rakastan erilaisia tuoksuja, mutta allergiat ja astma rajoittavat niillä intoilua :/ siksi yleensä laitankin tuoksuja aina polviin :D en esimerkiksi kaulaan tai käsiin, ettei tule tuoksu niin vahvasti nenään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se Taj Sunset on kyllä myös erittäin hyvä, aina välillä siitä haaveilen, mutta kun noita hedelmätuoksuja on jo nyt niin monta. Pitäisi niitä käytellä ensin pois :)

   Harmillisia nuo allergiat yms., mutta kiva etteivät ne sentään estä sinulla kokonaan tuoksujen käyttöä ^^

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥