keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Porvoo

Taas koitti aika jokakesäisen Porvoon reissun! Sää oli pilvinen ja välillä satoi vettäkin, joten kuvia kaupungista ei juurikaan tullut otettua vaan keskityimme äitin kanssa lähinnä putiikkeihin ja kävimme juomassa teet ja kahvit tunnelmallisessa Café Helmessä.


Minulla oli jo jonkin aikaa ollut ostoslistalla iso teesihti. Siis sellainen, johon mahtuu tarpeeksi teenlehtiä puolen litran mukia varten ja jossa lehdet mahtuvat hautumaan ilmavasti. Ensimmäisenä menimme keittiötarvikkeita myyvään Welmansiin ihan muuten vain ja sieltä se unelmieni teesihti sitten löytyikin yllättäen! Lisäksi mukaan tarttui tietenkin törkeän hyviä Brunbergin namuja. Ehdotonta vanhaa suosikkiani eli appelsiinisuklaanappeja ei edelleenkään ollut valikoimissa, ja luulenpa että niiden suhteen saa lopullisesti heittää toivon. Suklaanappikone on kuulema edelleen rikki. Höh. Skafferin teeostokset ja tikkari onneksi lohduttivat! Teeostoksista teen aivan oman postauksen myöhemmin!

Onko teillä jotain suosikki kesäkaupunkia, jossa on päästävä joka vuosi käymään?

Translation:
A couple of weeks ago I visited Porvoo again. The weather was cloudy and a bit rainy so I did not take too many photos of the town. I focused more on the little nice boutiques with my mom.

A big tea strainer had been on my shopping list for ages and finally I found one from Welmans! It's large enough for a 0,5 liter mug! I also bought sweets from Brunberg and tea from Skafferi. I'll write later a separate tea post!

4 kommenttia:

 1. Porvoo on kyllä niin ihana kaupunki ❤
  Tykkään kuinka siellä on vanhaa tunnelmaa ja puurakennuksia. Lempparia! ^_^
  Itsellä ei varsinaisesti ole mitään kesäkohdetta, missä tulisi aina käytyä, kun ei ole mökkiä, omaa autoa tai muutenkaan mahdollisuuksia. Helsingissä nyt tulee heiluttua silloin tällöin ympäri vuode. :P

  Täällä myös yksi puolen litran teekupista juova. Mulla on kolme teepannua ja sitten jokunen teesihti. Nyt myös itse tullut käytettyä sellaista isoa palloa, mutta perinteisempi verkkomalli. Unohdan aina teepannun hautumaan ja se jää juomatta, ellei ole yrttihauduketta, joten iso mukillinen on näppärä. ❤

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helsingissäkin on monta kivaa kesäpaikkaa kyllä! Lintsi, Suokki, Seurasaari jne. ^^

   Olisi hauska lukea ihmisten postauksia omista teetavoista, tarvikkeista yms! :)

   Poista
 2. Miulla on itellä vaan sellainen verkkopallo, kun juon teetä ihan normimukista. Samoin kuin ekalla kommentoijalla, täälläkin unohtuu aina teet pannuun ennen ja jälkeen juonnin, jos keittää koko pannullisen. On löydetty joskus melkein vastaan kävelevät pari viikkoa vanhat teet pöydälle unohtuneesta pannusta...

  Nyt olen juonut aika paljon lähinnä pussiteetä, koska se teepallo perhana karistaa niin paljon pöröjä mukaan. Pitäisi ostaa teepusseja, koska niissä on mukavampi hauduttaa irtoteetä kun ei ole tuote pöröongelmaa. Ostin vasta Clipperin Detox-teetä, joka on superhyvää ja sitten on tullut aika paljon juotua Liptonin Peach & Mango -pyramiditeetä, se on kun maistuu melkein irtoteelle.

  Oon muutaman postauksen tehnyt teestä ja just mietiskelin tänään pitäisikö tehdä nykyisestä varastosta uusi. Yleensä ajottuu postaukset talvisaikaan, kun silloin tulee hamstrattua hirveästi teetä ja juotua paljon enemmän kuin kesällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teepusseissa on kyllä se oma helppoutensa. Itse suosin myös niitä kiireessä. Sain syntymäpäivälahjaksi ihanan English Tea Shopin pussilajitelman jota on tullut nyt keväästä asti kulutettua :) Nuo Clipperit ovat myös aivan huikeita, jokunen paketillinen on tullut Detoxia juotua :D

   Innolla jään odottelemaan jos päädyt teepostauksen taas tekemään! ^^

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥