torstai 1. joulukuuta 2016

Robert Paulig Christmas Tea

Tein ruokaostoksilla ollessani hämmentävän, mutta erittäin hyvän teelöydön! Silmiini sattui hyllyltä söpön näköisessä paketissa oleva musta kausitee, jossa makuna oli appelsiini ja kaneli. Kiinnostuin siitä heti ja aloin tutkailemaan pakettia tarkemmin. Minuun iski suuri hämmennys - valmistaja oli kotimainen kahvitalona tunnettu Paulig! Uteliaisuus vei kuitenkin voiton ja paketti päätyi ostoskoriin.

Hämmennys syveni kotona vielä entisestään. Teenlehtien koko tässä teessä on hienojakoisempaa kuin teekauppojen laaduissa. Tuoksu ja maku olivat kuitenkin mielestäni ihan mahtavia ja juuri sitä mitä pakkaus lupaakin! Olen aiemmin suhtautunut varauksella markettien jouluteelaatuihin parin epäonnisen kokeilun jälkeen, mutta tämä oli kerrassaan mahtava hinta-laatu -suhteenkin puolesta. Suosittelen! 

Mikä on sinun mielestäsi paras joulutee?

PS. muistakaahan osallistua giveawayhin, vielä on muutama päivä aikaa!

Translation:
I was so surprised when I found this yule tea and when I found out the manufacturer is a Finnish coffee company Paulig! Usually I'm not too keen into the yule tea selection in grocery stores but this was surprisingly nice!

4 kommenttia:

 1. Paras joulutee oli aikoinaan kaverin Saksasta tuoma musta tee, jossa oli myös appelsiinin kuorta, kanelia ja vissiin jotakin pähkinääkin. Ei yhtään ainutta aromia vaan pelkästään aitoja mausteita ja ai että oli hyvää. :) Veljellä oli Säihke-teetä, joka on myös appelsiinilla ja jollakin muulla maustettua rooibosta ja sekin oli tosi hyvää ja sitten jotain valkoista metallipurnukassa olevaa teetä, jossa oli myös talvisia mausteita ja sekin on namia. Harmi kun en muista nimeä, mutta jotenkin se liittyi revontuliin ja kylkeen oli kuvioitu joku naalintapainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli pakko heti googlata tuo Säihke, kuulosti niin hyvälle! En juurikaan ole tykännyt siitä Nordqvistin perinteisimmästä jouluteestä joka on ihan vain "Joulutee"-nimellä, mutta tuolle voisikin antaa joskus mahdollisuuden! :)

   Poista
 2. The Ouncen Mummon Piirakka -maustettu musta tee on tosi hyvää ja joksenkin jouluista. Siitä lohkeaa myös ihan parhaat vitsit. :D

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on kaapissa myös Mummon piirakan jämät! Aika pähkinäinen maku, hyvä kyllä mutta ei ihan suosikkeihin yltänyt kuitenkaan. Unssin laaduista minulle jouluteetä edustaa Luminen inkivääri :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥