Sivut

lauantai 18. helmikuuta 2017

Resepti: Mariannekaakao

Kuuma kaakao on aina maistuva, mutta tänä talvena erityisesti mariannekaakao on ollut yksi suosikkijuomistani. Haluan jakaa tämän ihanuuden nyt teidänkin kanssanne! Tämä on hyvä vaihtoehto kun karkkihammasta kolottaa. Ohje on niin simppeli, etten tiedä kehtaako tätä edes kutsua reseptiksi mutta menköön nyt!


Mariannekaakao, 1 mukillinen
2,5 dl maitoa
1 rkl kaakaojauhetta
1 rkl Marianne-rouhetta

Mittaa ainekset kattilaan ja keitä pari kolme minuuttia jatkuvasti sekoittaen kunnes rouhe on sulanut. Älä anna kuitenkaan kiehua. Kaada lopuksi mukiin ja nauti! Koristeeksi voi myös halutessaan laittaa karkkikepin, mutta se ei ole niin must maun puolesta.

Jos kokeilette tätä ohjetta, niin kertokaahan mitä piditte! Pidän tämän postauksen nyt tällätavoin kompaktina. Ensi kerralla luvassa sitten vähän enemmän asiaa! Ihanaa viikonloppua teille kaikille!

Translation:
This is just a simple tip how to make a hot chocolate a bit more interesting. When making hot chocolate add there a tablespoon of peppermint candy crush and let it melt there! So easy and yummy!

12 kommenttia:

  1. Haha aika sopivasti tuli tää resepti, oon koko päivän himoinnu jotain herkkukaakaota. :D

    VastaaPoista
  2. Nyt tekee mieli mennä ostaan kaakao-aineet vaikken pahemmin kaakaosta perusta. :D Pääsisin eroon niistä karkkikepeistäkin joita jouluna sain!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, testaa ihmeessä! Se Marianne maistuu ja jopa tuoksuu siinä kyllä yllättävän hyvin :)

      Poista
  3. Vuosia sitten kävin säännöllisesti juomassa paikallisella ABC:llä minttukaakaota. Kun sen myyminen lopetettiin olin ihan pulassa! Tää ohje taitaa nyt pelastaa mut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin tuli joskus ostettua minttukaakaota usein, meillä oli lukiossa sellainen automaatti josta sitä sai. Oli kyllä hyvää! Toivottavasti tykkäät myös tästäkin! :)

      Poista
  4. Uuh minttukaakaohommat on ihan best! Tosi hyvää saa kans silleen, että laittaa mukin pohjalle After Eight-palan (tai sen halpisversion lidlistä) ja sulattaa sen kaakaon sekaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota täytyy kyllä ehdottomasti testata, kuulostaa ihan super hyvältä! Kiitos vinkistä! :)

      Poista
  5. Kuulostaa ja näyttää hyvältä! <3

    millatt.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo on tosiaan yksi lemppariherkuistani tällä hetkellä! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥