keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Maaliskuun parhaat

Meneepä aika älyttömän nopeasti, maaliskuu on jo lopuillaan! Kovasti toivomani oman alan duuni kesäksi on vielä kysymysmerkki ja tällä viikolla jouduin uskaltautumaan hammaslääkäriinkin tarkistuskäynnille (kaikki neljä viisuria joudutaan ehkä poistamaan, apua!), mutta muuten tässä on ehtinyt tapahtumaan vaikka mitä kivaa.

Ensinnäkin kevät! Lisääntynyt valon määrä ja lämpimämmät kelit piristävät kovasti. En ole edes mikään kaamosmasennustyyppi, mutta talvi vaatii kyllä aina veronsa. Ihanaa, että nyt ei joudu muutamaan kuukauteen vuoraamaan itseään hullun monella kerroksella vaatteita tai murehtimaan pakkaskeleistä kiukustunutta hiuspohjaa.

Löydettiin Aleksin kanssa meille ihan ensimmäinen yhteinen koti, jonne muutto tapahtuu huhtikuun alkupuolella. Minun osaltani kaupunki pysyy samana, ja toivon kovasti että tuo tuleva avomieskin tulee viihtymään täällä Keravalla. Luultavasti tässä kevään ja kesän aikana luvassa tulee olemaan myös paljon sisustusasiaa täällä blogin puolella!

Kevään myötä vaihdoin tuoksut vaniljaisesta tuoksumaailmasta vähän pirteämpään. Arkituoksuna käytän Harajukuloversin Lovea, ja olen jopa oppinut tykkäämään vähän tuosta ennen kammoamastani ruusun tuoksusta. Lisäksi käytössä on uusin hankintani Jimmy Choon Blossom sekä VS:n Frosted pear & sugared woods. Kuulisin muuten mielelläni teidän lemppari kukkaistuoksuistanne! Olen niiden suhteen aika nirso yleensä, joten suositukset tulisivat tarpeeseen.

Viimeisenä maaliskuun parhaista Lakridsin Stockan myyntipiste. Kävin ostamassa sieltä siis Aleksille lakuja meidän tulevan kodin kunniaksi. Koko valikoima on gluteeniton. Hinta on vähän tyyris kylläkin, mutta jos noita kerran pari vuodessa ostaa niin ei talous siihen kaadu. En ole varmaan koskaan ennen saanut karkkiostoksilla Suomessa niin ihanaa asiakaspalvelua. Lisäksi nuo Lakridsin käyttämät kuitukangaspussit ovat niin tyylikkäitä, kelpaavat lahjaksi ihan noinkin ilman mitään lisäpaketointia!

Translation:
Time goes so fast! I still have not found a summer job of my own field and I had to go to the dentist (we may have to remove all four wisdom teeth, oh no!), but despite of those things I have had a nice month.

First of all spring! It's so nice that it's so bright and there's no need to look like a Michelin man when going out.

Me and Aleksi found a nice rental apartment and we will move there next month. For me the city stays the same and I really hope that he likes living here.

I changed my daily fragrances to some more perky ones. I even have learned to like the rosy scent of Harajuku Lovers' Love. I usually don't care of rose scent too much.

And last best thing in March was Lakrids shop at Stockmann. I went there to buy some gluten free licorice for Aleksi and there was so nice customer service and those lovely bags! 

2 kommenttia:

 1. Virallisesti en juuri välitä kukkaistuoksuista, mutta yllättäen niitä löytyykin muutamia. Jos haluaa simppeleitä ja puhdalinjaisia kukkaistuoksuja, kannattaa kokeilla Yves Rocherin Un matin au Jardin -sarjaa. Varsinkin se syreeni on ihana. Tuoksujen kesto ei tosin ole kummoinen, mutta mikäs sitä lisäillessä, varsinkin kun hinta on alhainen. Dolce&Gabbanan Dolcet ovat myös kivoja. Itselläni on Floral drops, joka on oikein miellyttävä kesätuoksu. Stella MCCartneyn Stella on vähän siinä rajoilla onko se enää virallinen kukkaistuoksu. Se on todella ruusuinen, joten kai sitten. Chloen Chloe on myös aika ihana, jotenkin turvallinen.

  (Kuten huomata saattaa, tuoksuista puhuminen on lempipuuhaani..:D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, joku toinenkin tuoksuintoilija! :D

   Harmi kun Yves Rocherilla ei ole enää kuin nettikauppa, olisi niin kiva päästä noita nuuhkimaan ennen ostopäätöstä. Paria tuoksua tosin tsekkailin juuri ennen kuin myymälät suljettiin. Täytyy pitää mielessä jos joskus tilaisi. Nuo loput mainitsemasi jouduin googlailemaan, Stella kuulosti ainakin ihanalta! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥