keskiviikko 20. syyskuuta 2017

Nord-T - aitoja makuja luonnosta

Onko teille suomalainen Nord-T tuttu? Minulle ei ainakaan vielä muutama kuukausi sitten ollut.
Kyseessä on yritys, joka ammentaa teelaatuihinsa inspiraation pohjolan luonnosta. Ihastuin Nord-T:n konseptiin ja sainkin heidän tuotteitaan blogiyhteistyön merkeissä kokeiltavaksi. Nyt siis päästään yhdessä teidän lukijoiden kanssa tutustumaan näihin!


Nord-T:n tuotteissa yhdistyy laadukkaat raaka-aineet ja hyvä design. Tuotesuunnittelutaustaa omaavana olin sisällön lisäksi tosi innoissani tuosta pakkauksesta. Se on kaunis ja kierrätettäväkin. Testattavaksi tuli täysikokoinen Moose on the Loose, sekä muutama sample. Moose on the Loosessa on pohjana luomuviljelty musta tee ja mausteena kotimaisia mustaherukan marjoja, -lehtiä ja apilankukkaa. 


Haudutetussa Moose on the Loosessa teen omat aromit pääsevät hyvin esille - paremmin kuin tyypillisissä maustetuissa laaduissa yleensä. Nord-T tosiaan käyttää teelaatuihinsa mausteeksi vain aitoja asioita suoraan luonnosta, ei lainkaan keinotekoisia aromeja tai lisättyä sokeria. Apila tuo makuun hieman makeutta ja mustaherukan marjat ja lehdet hapokkuutta. Ihana syystee! Tämä toimisi myös varmasti niilläkin, jotka yleensä tykkäävät juoda maustamatonta teetä.


Samplet ajattelin jättää omaan postaukseensa esiteltäväksi, kun sain niistä niin nätit kuvatkin! Mikä näistä herättää teidän uteliaisuuden eniten: Sunset at Noon, Bear Hug vai Cabin Fever?


Oletteko te maistaneet tämmöistä premium-laatuista maustettua teetä joskus? 

Translation:
Are you already familiar with Finnish tea brand called Nord-T? I didn't know about them a couple of months back. I instantly fell in love with their unique concept. The company gets inspiration for tea blends from Nordic nature. I managed to get some of their products for blog collaboration!

Nord-T is all abut high-quality ingredients and awesome design. Because I have product design background instantly I fell in love with not only the content but the packing too! It is so pretty and even recyclable. I did get full size Moose on the Loose and some samples. Moose on the Loose is a tea blend based on organic black tea with Finnish blackcurrant berries and leaves and red clover.

Brewed Moose on the Loose has a great taste of black tea - unlike most of flavoured teas usually. That's because Nord-T uses only real ingredients, not any flavor oils, added sugar or other additives. I did taste also some sweetness by clover and a hint of sour taste of blackcurrant. This is lovely tea especially for autumn and even for those who usually prefer their tea unfavoured.

I'm planning to make an own post about the samples (I managed to get so lovely pictures of them). Which one of these raise your curiosity the most:  Sunset at NoonBear Hug or Cabin Fever?

Have you tasted this kind of premium quality flavoured tea before?

6 kommenttia:

 1. Musta aivan ihana postaus, mä oon kyllä ite niin pussi-tee-ihminen koska niin helppoa se on. Aika paljon tulee kyllä juotua, siis päivittäin useampi kuppi. Onko sulla mitään suosikki pussitee-tuotteita? Ois kiva jos semmosia käyttäisit että esittelisit suosikit -onko se twinings, lipton vai clipper? Ja mun vielä pakko sanoa että eniten rakastan kun käyt ottaa kuvia näistä ulkona luonnossa! Jotenkin niin maanläheistä ja kaunista :) Varmaan vähän normaalia enemmän pitää nähdä sitä vaivaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihanasta kommentista Katri! Mulla tulee suosittua irtoteetä, mutta pussiteetä on yleensä aamuisin ja töissä. Voisin niistä lemppareista tehdä joskus postauksen kyllä! :)

   Syksy on mulle tosi inspiroivaa aikaa ja varsinkin noi Nord-T:n tuotteet sopii tosi hyvin ulkona kuvattaviksi teemansa vuoksi. Pitää jatkossa tehdä useamminkin niin että ottaa kelien salliessa kameran ja kuvauskohteet mukaan kävelylle :)

   Poista
 2. Enpä oo aikaisemmin kuulukkaa! Söpön näkönen pakkaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin ihania nuo pakkaukset tosiaan! Kannattaa katsoa Nord-T:n sivuilta shop locatorilla missä on lähin paikka missä noita on saatavilla :)

   Poista
 3. Eikää en kestä, tällasen yhteistyön mäki haluan! Vitsit miten herkkuteen näköisiä noi kaikki, pakko varmaan pistää kokeiluun! Mistä näitä saa? Saako ihan Prismoista ja muista normimarketeista, kun en oo nähny?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis nää on kyllä niin ihania! Huomenna alkaa kunnolla noiden samplejen maistelu, joten niistäkin tulossa postaus piakkoin! Ihan perus marketeista näitä ei löydy, mutta Helsingissä jälleenmyyjiä on aika monta, mm. keskustan Stockmann ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥