Sivut

perjantai 3. marraskuuta 2017

Lokakuun parhaat

Miten tämä lokakuukin hujahti niin älytöntä vauhtia? Minulla oli yksi viikko vapaata koulusta, ja sekin meni super nopeasti. Loman lisäksi lokakuussa ilahdutti:
  • The Body Shopin Vanilla pumpkin. Rakastuin niin tuohon sarjaan, että päätin käyttää kesällä saamani lahjakortin ja ostaa kaikki kolme tuotetta. Oikeasti olisin tarvinnut vain käsivoiteen, mutta noille muillekin varmasti löytyy käyttöä.
  • Kävelyt. Syksy on vuodenajoista lempparini, joten kävelyt syksyisessä luonnossa ovat olleet erityisesti mieleeni nyt. Syksy tuoksuu ja näyttää niin ihanalta.
  • Iltapäivä S:n kanssa. Meillä menee usein aikataulut ristiin, mutta nyt kerettiin viettämään iltapäivä kahviloissa ja jouluvaloja etsien. Lisäksi S oli tuonut minulle Lontoosta tuliaisiksi halloweenkarkkia!
  • I love me -messut. Osallistuin ekaa kertaa messuille ja mukaan seuraksi lähti äiti. Kävi tuuri, ja satuin voittamaan liputkin blogiarvonnasta! Vietettiin messuilla tosi kiva päivä ja käytiin lopuksi vielä Keravalla syömässä. Ajattelin tehdä messuista ihan oman postauksensa.
  • Haamusukat. Tykkään aina etsiä erikoisia sukkia ja nämä viime vuonna Monkista ostamani haamusukat pääsivät nyt vihdoin käyttöön! Tänä vuonna halloweenin sukkatarjonta oli aika köyhää.
  • Treffipäivä. Vietettiin Aleksin kanssa päivä Helsingissä. Juotiin Pumpkin spice lattet, käytiin pizzalla, ostoksilla ja katsottiin Se (jatko-osaa innolla odotellen!). Suosittelen lämpimästi jos ei pellet pelota liikaa. Leffassa oli kiva Stranger Things -henkinen tunnelma.
  • Halloweenjuhlat. En ole vuosiin viettänyt Halloweenia muuten kuin kotona leffoja katsellen, joten kutsu Enin halloweenjuhliin oli ihana piristys! Pukeuduin Luna Lovekivaksi. Asuun panostus jäi aika köyhäksi, mutta toteutan ehkä joskus saman hahmon paremmalla panostuksella.

Miten teillä meni lokakuu? Ensi viikolla muuten luvassa ihana joulukalenterivinkki!

Translation:
How did October went so fast? I even did have one week off from school but that went super fast as well. Here are the highlights of this month:
  • The Body Shop Vanilla pumpkin. I fell in love with this product series! The scent is so sweet and comforting.
  • Walking. Autumn is my favourite season so I did many walks just to enjoy autumn nature.
  • Afternoon with a friend. Me and S have often different schedules but now we managed to spend an afternoon together. We roamed shops seeking yule lights and went to coffee shops.
  • I love me. This was my first time in I love me fair in Helsinki. I was so lucky because I even managed to win the tickets! Me and my mom had really nice day there!
  • Ghost socks. Aren't they lovely? I actually bought them last year from Monki but I started using them now.
  • Date day. We had so lovely day in Helsinki. We went to Starbucks to have Pumpkin spice latte, ate pizzas and went to movies to watch It!
  • Halloween party. I have not been in halloween party for ages so I was so glad that Eni invited me! My outfit was Luna Lovegood but I did not have enough time to invest in my costume.

12 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat! Kaikki missä on syksyisiä lehtiä osuu ja uppoaa, nimim. Syysihminen. :)

    Lokakuu meni ihan mukavasti, vähän liikaa ohjelmaa tosin. Onneksi oli myös aikaa olla vaan kotona kynttilänvalossa. Ilman niitä iltoja syksy muuttuu äkkiä horroriksi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että pidit kuvista! Mulla on jo ikävä tuota lehtien väriloistoa, kun kerkesi tulemaan joku minitalvi :D

      Mullakin oli tosi hektinen kuukausi, mutta yritin päästä pari kertaa viikossa viettämään rauhallisen illan ja tunnelmoimaan. Kynttilöitä on tullut täälläkin poltettua sen verran, että pitää mennä ostamaan tulitikkuja lisää :'D

      Poista
  2. Oivoi, nyt kyllä tuntuu siltä että pitääkin syöksyä itsekin katsastamaan nuo Vanilla pumpkinit! Olenkin juuri sopivasti käsirasvaa vailla : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä tsekkaamassa, minusta nämä tuoksuu niin ihanilta että voisin vaikka maistaa jos en olisi fiksumpi ;D

      Poista
  3. Nuo bodyshopin pumpkin-jutut on tosi söpön näköset ja varmasti hyvät. Kaikki tommonen sesonkikama on aina ihanaa kokeilla, odotan nyt joulun tuotteita ja tuoksuja joita pääsee sitten ostelemaan.. mun lemppareita on glögit ja piparit ja ne kaikissa eri jutuissa : D Fazulta kun palasi piparisuklaa niin se oli aika huippu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei hyvä kun muistutit glögistä Katri! Pitää pyytää porukoilta kotitekoista marjamehua jota pääsee itse maustamaan glögiksi :) Piparikausikin on korkattu. Paistoin tänään pipareita ja tuota Fazerin ihanaa suklaata söin viikonloppuna! :D

      Poista
  4. Body shopin talven sesonkituotteet on aina niin ihania, toi pumpkin kuullostaa tosi ihanalta! It oli musta ihan karmiva (eli hyvä:D), musta on nykyään tullu niin herkkä,ton leffan jälkeen teki mieli nukkua valot päällä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo kausituotteet on musta se Body Shopin paras juttu! :) Mulla taas on mennyt toisin päin leffojen suhteen. Olen kai vähän siedättynyt. Pelottavia leffoja en kyllä ilman avomiestä uskalla katsoa, mutta enää se jännitys ei jää leffan jälkeen päälle :D

      Poista
  5. Jooo, vaadin kuvia Lunasta joskus! :D Suosikkihahmoni ♥
    Oijoi, noita Vanilla Pumpkineita pitää käydä kyllä tuoksuttelemassa.

    It-leffa kiinnostaa, mutta luulen että mun kannattaa katsoa se joskus kotona, koska saan valitettavasti usein paniikkikohtauksen elokuvissa muutenkin. En pelkää pellejä, mutta vähänkin ahdistava tunnelma voi olla liikaa ko.suljetussa tilassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luna-outfitista on taltioitu vain pari kämäistä selfietä ja kuva asua varten askartelemistani asusteista. Pitää katsoa jos jossain vaiheessa päätyvät blogiinkin ;)

      Kantsii katsoa It joskus ihan kotisohvalta, siihenhän on tulossa jatko-osakin. Mua ei suljetut tilat haittaa, mutta olen muuten vaan leffojen kanssa säikky :D

      Poista
  6. Voiii noi haamusukat on tosi söpöt :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥