Sivut

tiistai 28. marraskuuta 2017

Marraskuun parhaat

  • Hygge. Älkää nyt vain sanoko, että olette kyllästyneet hyggeen käsitteenä. Miten voisi kyllästyä viihtyisyyteen, kodikkuuteen ja sellaiseen lämpimään ja pörheään oloon? Meik Wikingin Hygge on muutenkin tosi mukavaa luettavaa kauniine kuvineen. Voisi melkein hankkia tämän omaankin hyllyyn.
  • Kuvankäsittelykurssi. Menin journalistien koulutusohjelman kuvankäsittelykurssille ja ai että, miten ihanaa Photoshopilla on askarrella kaikkea pitkästä aikaa! Photarin hankkiminen omallekin koneelle houkuttelisi. Mitä kuvankäsittelyohjelmia te muuten käytätte?
  • Mudcake. Mudcakea on tullut leivottua monta kertaa tässä kuussa, ja kehitteillä on ollut se täydellisen gluteenittoman mudcaken resepti, jonka varmaan tulen jakamaan tänne blogiinkin.
  • Päivä Jumbossa äitin kanssa. Käytiin kiertelemässä kauppoja, ostettiin vähän joululahjoja ja jutusteltiin kahvilassa. Oli tosi mukavaa viettää aikaa yhdessä. Reissulta tarttui mukaan uudet farkut vanhojen rikkinäisten tilalle ja TBS Vanilla Chai -käsivoide varastoon.
  • Lumene. Otin vihdoin päivittäiseen käyttöön Lumenen CC-meikkivoiteen, enkä tajua miten pärjäsin ennen Natural Codella! Lisäksi rakastan tuota vitamiiniöljyä. Se tuoksuu ihan vitamiiniporetableteilta ja on juuri sitä, mitä ihoni kaipaa kylmillä keleillä suihkun jälkeen. SY-voidetta olen myös yrittänyt käyttää aktiivisemmin.
  • Yhteistyö. Sain sovittua yhden tosi kivan yhteistyön, josta lisää seuraavassa postauksessa. Luvassa on blogin ensimmäinen yhteistyönä tehty arvonta, joten pysykäähän kuulolla! Vielä kun saisi tarpeeksi hyvät kuvat otettua, tämä synkkä vuodenaika kun asettaa omat haasteensa kuvaamiselle.

Translation:
The best things of this November:


  • Hygge. Who would not love this concept of comfort and warm feeling?
  • Photoshop class. I started to dream of buying Photoshop for home also.
  • Mudcakes. I'm trying to find out the best gluten free mudcake recipe.
  • Shopping day with mom. It was so nice to spend time with her! I have the loveliest mom in the world.
  • Lumene. I'm nuts about their vitamin oil and CC foundation cream.
  • Collaboration. I managed to negotiate really nice collaboration, more about it next time! I just have to take some good enough pictures first which is tricky in this dark season.
  • 8 kommenttia:

    1. Mä en tule ikinä kyllästymään Hyggeen! Olen niin tyytyväinen, että löytyi termi sanoittamaan mun syksyjen elämäntapaa. :D<3

      Kuvat muokkaan ihan iPhotolla ja jos puhelimessa, niin VSCO:lla ja Afterlightilla. Niillä saa ihan riittävän hyvää mun makuun. :D Ihania kuvia, taas!

      VastaaPoista
      Vastaukset
      1. Kiitos Fanni! Ja ihanaa että löytyi toinenkin hyggeintoilija! Hygge jotenkin niin hyvin mullakin tiivistää yhteen sanaan ne kaikki asiat, joita varsinkin syksyssä rakastan <3

        Poista
    2. Kiva postaus! Onnea ekaan yhteistyöpostiin :) Ostin lumenelta myös just semmosen seerumin testiin, kun tuntuu että talvella kuivuu naama niin sikana! Mä käytän verkossa semmosta www.ipiccy.com (sielä esim. histogrammi ja muita photari-ominaisuuksia yksinkertaisessa muodossa) sekä vanha CS3 joka tuli koulun puolesta aikanaan.

      VastaaPoista
      Vastaukset
      1. Kiitos Katri! Toivottavasti toimii seerumi hyvin sinullakin! Mulla on jo mielessä tuon öljyn jälkeen seuraava jota olisi kiva kokeilla, sekin Lumenea. Niillä on nykyään hirveästi kaikkea kivaa.

        Hitsi kun en kerennyt hankkimaan Photaria silloin ennen kuin se muuttui kuukausimaksulliseksi! Pitää tsekata miltä toi ipiccy vaikuttaisi :)

        Poista
    3. Hygge on niin marraskuun termi! <3 Ylipäänsä se kuuluu koko syksyyn ja talveenkin :D

      VastaaPoista
      Vastaukset
      1. Just näin! Syksy oli ihana, mutta joulu se vasta hyggeä onkin! :D <3

        Poista
    4. Sounds like a fantastic month. I'm looking forward to reading your calibration.

      VastaaPoista
      Vastaukset
      1. Thank you Sarah for your comment! Lately I have been considering of quitting English translations but I'm so glad that you visit here from time to time! <3

        Poista

    Kiitos kommentistasi! ♥
    Thank you for commenting! ♥