maanantai 1. tammikuuta 2018

Joulukuun parhaat

Ihanaa alkanutta vuotta! Miten teillä meni eiliset juhlinnat? Itse vietin aaton rennosti kotona teekupin ja suklaarasian äärellä animaatioleffoja katsellen ja raketteja ihastellen. Pari kertaa sai kyllä säikähtääkin, kun naapuribaarin pihalta ammutut raketit poksahtelivat ihan ikkunan takana. Mitään ei kuitenkaan onneksi tapahtunut. Nyt vielä hetkeksi katse menneeseen vuoteen joulukuun parhaiden juttujen muodossa!

 • Corokia eli kummituspuu. Ihana työkaveri bongasi minulle kummituspuun, joka oli menossa roskiin. Oltiin juteltu kummituspuista joskus syyskuussa, joten olin yllättynyt että hän muisti sen! Kummitus oli aika huonossa kunnossa, mutta yritän taas saada sen kukoistamaan.
 • Vierailu vanhalla koululla. Hyrylän yläasteella ja lukiossa oli 8.12 avoimet ovet koulun 60-v. juhlien kunniaksi. Kävin moikkaamassa paria vanhaa opettajaa ja filosofian maikan kanssa vierähtikin hyvin yli tunti koulun historiasta jutellen ja kuulumisia vaihdellen.
 • Isovelin synttärit. Käytiin veljen, iskän ja äitin kanssa syömässä Keravalla Onnellisessa kanassa ja vanhempien luona oli kakkukahvit. Oli tosi mukava päivä ja veli tykästyi minulta lahjaksi saamaansa Makian paitaan.
 • Treffipäivä. Katsottiin uusi Star Wars, käytiin yhdessä meidän lemppari ruokapaikassa (se ei ihan mennyt putkeen, mutta ravintola korjasi mokansa ja ihan oma-aloitteisesti tarjosi pahoitteluna lahjakortin). Ravintolan jälkeen fiilisteltiin jouluista Aleksanterinkatua ja mentiin Demmer'sille ostamaan yhdelle kaverille teetä ja päästiin samalla maistamaan kupposet mainiota maustamatonta vihreää teetä.
 • Joulu. Fiilistelin joulua koko alkukuun ja itse jouluaatto ja -päivä vietettiin mukavasti perheen kesken jutellen ja syöden. Jäi myös sellainen fiilis, että onnistuin antamaan kaikille mieluisat joululahjat. Sain lahjaksi paljon laventelijuttuja (minulla on kuulema laventelikausi) ja kynttilöitä, söpön heijastimen, herkkuja ja Lindexin lahjakortin. Aleksin lahja minulle ei saapunut jouluksi ja onkin vasta nyt noudettavissa Maskun varastolla, mutta siitä lisää toinen kerta! Yhteisinä lahjoina saatiin Finlaysonin aluslakana ja mustaa Taikaa.

Seuraavassa postauksessa olisikin sitten luvassa asiaa uudenvuodenlupauksista!


Translation:
The best things of December 2017:
 • Corokia aka ghost tree. My lovely colleague found a corokia plant for me. It was actually in so bad condition that it was going to the garbage can but I hope that it will get better again.
 • Visit at my old school. My old junior high and high school turned 60 years old and for that reason there was open doors for alumns. I went there to see the teachers and it was nice!
 • Big brother's birthday. We went to dinner and then there was coffee and birthday cake at my parents' place. We spent some lovely time and it seemed like that he liked the Makia shirt that I bought for him.
 • Date day. We went to Helsinki to see new Star Wars, went to dinner in one of our favourite restaurants (that did not go that well but the restaurant was proactive and gave us a gift card so no hard feelings). After the restaurant goofing we enjoyed of yule decoration in the city, went to Demmer's to buy tea for Aleksi's friend and tasted some really good green tea.
 • Christmas. I went to my parents' place to spend christmas eve and day. We ate well and spent time together and everybody seemed to be happy about the presents they got. I got some lavender things (they say that I have lavender season), candles, a cute reflector, sweets and a gift card to Lindex. Aleksi's present for me did not arrive for yule but is now waiting for us to pick it. As shared presents we got Finlayson bed sheet and Iittala's black Taika.

4 kommenttia:

 1. oo, noi yankeet on niin hyviä mutta niin kalliita! mulla on kyllä noita ikean tuoksuja kaappi täynnä onneksi :) kivoja juttuja ja asioita oot päässyt kyllä tekemään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, Yankeeta ei kyllä itse itselle raaskisi ostaa ja saapa nähdä koska hennon tuon polttaa. Nyt on kyllä kynttilävarastot pullollaan! :D

   Poista
 2. Herkullisen näköinen joulukuu siinä! :) Ja ihana heijastin <3 Pitäisi hankkia niitä lisää, eihän niitä ole koskaan tarpeeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olin itseasiassa juuri syksyllä miettinyt, että pitäisi lisää heijastimia hankkia. Tuli siis kuin tilauksesta tuo! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥