torstai 28. kesäkuuta 2018

Kesäkuussa ilahdutti


 • Clipper Super green chamomile lavender & lemon balm on ollut suosikkiteeni arki-iltaisin. Kofeiinittomana tämä sopii tosi hyvin iltateeksi ja laventelin ja kamomillan yhdistelmä on aivan ihana. Jos kiinnostuit, niin tätä löytyy ainakin Ruohonjuuresta.

 • Päätös kirjoittaa blogia vain suomeksi. Bloggaaminen tuntuu nyt kevyemmältä, kun tekstejä ei tarvitse kääntää. Tämä päätös olisi pitänyt tehdä jo aikoja sitten. Uudistettu avainsanapilvikin näyttää selkeämmältä, vaikka kategorioita ei paljoa edes pudonnut pois.

 • Lähestyvä loma ja sen myötä koittava parin viikon hengähdystauko. Oma aika tulee tarpeeseen, koska alkukesä on mennyt infoähkyn vallassa vaikka työ vaikuttaakin kiinnostavalta.

 • Uusi kalenteri tuntuu aina kuin uudelta alulta. Tämä kalenteri on myös aavistuksen isompi, kuin aiempi kalenterini ja siinä on enemmän tyhjiä sivuja.

 • Värityskirjat jakavat mielipitetä, mutta minusta ne ovat hyvä keino rentoutua ja treenata värien käyttöä. Fantastic beasts and where to find them -värityskirja on kuitenkin hieman raskas (koska etsin jääräpäisesti jokaista kuvaa varten referenssikuvan). Vapaampaan värittelyyn hankin Fantomorpia-värityskirjan, josta löytyy ihanan yksityiskohtaisia kuvia alruunoista, susista ja vaikka mistä.

Miten sinun kesäkuusi meni?

4 kommenttia:

 1. Kesäkuu meni nopeasti-osaksi lomalla ja töissä. Nyt on kiva palata heinäkuussa taas arkeen. Pitäisi kaivaa omat värityskirjat esiin taas pitkästä aikaa, ne on nyt jossain mappiöössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliko mukava loma? Mullakin kesäkuu meni ihan tosi vikkelästi! Värityskirjat on ihana tapa viettää vapaa-aikaa. Mulle ne on ainakin ihan parhaita silloin, kun haluaisi olla luova, mutta ei ole aikaa tai jaksamista aloittaa jotain ihan nollasta.

   Poista
 2. Vain omalla kielellä kirjoittaminen pudotti kyllä itseltäkin ison kiven harteilta. On siinä oma vaivansa kääntää, kun muutenkin vapaa-aika on tiukilla :D Väänän paria HH:n kesäkurssiakin tässä.

  Värityskirjat olivat kivoja, kunnes värityskäsi tulehtui.. x) täytyy kiinnittää ergonomiaan jatkossa enemmän huomiota.

  Mukavia lomapäiviä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla vähän vertaisfiiliksiä blogin kielen valinnasta! Just samanlainen olo mullakin on nyt. Tuntuu siltä, että on jotenkin vapaampi kirjoittamaan :D Kesäkurssitkin syö kyllä hyvin aikaa. Mun piti viime kesänä tehdä töiden ohella kans pari, mutta ei kyllä millään pystynyt lopulta.

   Au, tulehdukset/rasitusvammat käsissä on kyllä jotain niin kurjaa. Toivottavasti ei enää vaivaa ihan niin pahasti.

   Kiitos! 7 työpäivää vielä pitäisi jaksaa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥