torstai 5. heinäkuuta 2018

Aarikan linnulle uusi elämä


Aarikka ei oikeastaan ole ikinä kuulunut lemppareihini, kun puhutaan suomalaisesta tuotesuunnittelusta. Tosin nyt kun kävin vilkaisemassa Aarikan sivuja niin huomasin, että brändityötä on selvästi tehty sitten viime näkemän. Sivut näyttävät raikkailta, tuotevalikoimaa on uudistettu. Joo. Palataanpa asiaan.

Omasta kodista ei tosiaan paljoa Aarikkaa löydy, mutta brändiin liittyy lämpimän pörröisiä lapsuusmuistoja. Yksi niistä oli kanervanpunainen koristelintu. Minulla tuo lintu oli lapsena leikeissäkin mukana. Lintu oli nokkinut niin kovasti, että nokasta oli maalikin lohkeillut. Värinsä puolesta se kaipasi myös päivittämistä.


Lintu sai kevyen hionnan jälkeen uuden maalipinnan akryylimaaleilla ja sitä myötä uuden identiteetin. Lopuksi tuli vielä lakkaus. Linnun muoto rajoitti valittavissa olevia lintulajeja huomattavasti. Esimerkiksi flamingoa siitä ei olisi saanut millään. Kaksihaaraisen pyrstönsä vuoksi haarapääsky olisi ollut osuva, mutta päädyin kuitenkin vielä hieman tutumpaan pikkulintuun. Ylipäätään pikkulinnut ovat veikeitä ja suloisia.

Talitiainen tulee kivasti esille muusta sisustuksesta. Aluksi ajatuksena oli tehdä linnulle realistisemman sulkapeitteen näköinen pinta, mutta yksinkertaistettuun muotoon sopi paremmin simppeli pinta. Lintu sai uuden identiteetin ja varmasti paljon uusia yhteisiä vuosia kanssani. Minusta on muutenkin mukava tuoda luontoon viittaavia elementtejä osaksi sisustusta.


Millainen suhde sinulla on Aarikkaan?

8 kommenttia:

 1. Ihana muutos :) Meillä jotku aarikan lakanat mutta ei näitä tuotteita, mutta paljon on tullut nähtä tätä erilaista sisustussälää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) En muuten edes tiennyt, että Aarikalla on lakanoitakin! Aarikkaa taitaa löytyä aika monesta kodista ainakin jossain muodossa.

   Poista
 2. Onpas söpö! Multa ei varmaan löydy ollenkaan Aarikkaa, mut tykkään Aarikan koruista, semmonen musta Suomi-kaulakoru ois kiva.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Se Suomi-kaulakoru näyttää tosi monikäyttöiseltä.

   Poista
 3. Voi miten söpö lintunen tuli! Piti ihan itsekin käydä kurkkaamassa miltä Aarikan mallisto nykyään näyttää. Siellähän oli muutamia oikein kivoja ja nuorekkaita uutuuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On se kieltämättä aika suloinen. Aarikka pääsi nyt kyllä yllättämään positiivisesti uutuuksillaan :)

   Poista
 4. Voi miten suloinen siitä tuli ^_^ ihana, oot taitava maalaileen ^_^

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥