Sivut

maanantai 30. heinäkuuta 2018

Heinäkuussa ilahdutti

Niin se loma vaan loppui ja parhaillaan tätä postausta viimeistellessä olen matkalla kotiin ekalta lomanjälkeiseltä työpäivältä. Överit helteet saisivat jo loppua, mutta muuten heinäkuu oli paras kuukausi aikoihin!

  • Vuosipäivää juhlistettiin vierailulla Hämeen linnassa ja piipahdettiin myös Aulangolla. Alun perin suunniteltiin reissua Helsinkiin, mutta ei haluttu sittenkään mennä, kun Trump ja Putin olivat siellä. Ei loppujen lopuksi kyllä harmittanut suunnitelmien vaihdos ollenkaan. Aulangolle pitää vielä tehdä erikseen ihan oma reissunsa joskus.

  • Vanhempien kanssa vietettyä aikaa kertyi lomalla reilusti. Oli ihanaa, kun saatiin olla niin paljon yhdessä ja viettää aikaa ilman kiirettä. Kotiinviemisiksi sain nätin takapihalta kerätyn kimpun ja itse poimimiani marjoja.



  • Ystävän häät. Ulkomailla miehensä kanssa asuva rakas ystävä tuli Suomeen viettämään häänsä. Vihkitilaisuuden aikana pinnistelin kovasti ollakseni itkemättä. Uskomatonta, että nämä kaksi alun perin eri mantereilla asuneet olivat onnistuneet löytämään toisensa. Hääparin astellessa kirkosta ulos raikasi Star Warsista tuttu musiikki urkusovituksena. Illalla taas iso osa vieraista humppasi kuin viimeistä päivää hillittömän intialaisen bilemusiikin tahtiin. Tämmöisiä häitä tuskin koskaan pääsee kokemaan uudelleen. Hulvaton korvamato tässä teillekin kuultavaksi:


  • Loma. Nautin kesälomasta täysin siemauksin, vaikka överi helle asettikin pahan vastuksen. Kahteen viikkoon mahtui miitti ja matka Tampereelle, meidän vuosipäivä, ne ystävän häät ja keskiyöllä autokaistalta ostetut ranskalaiset, vanhempien kanssa vietettyä aikaa, useita jaksoja Luciferia, lettuja iltapalaksi ja lukemattomia kannullisia jääteetä.

  • The Ouncen Pariisin valot valikoitui useana viikonloppuaamuna nautittavaksi, kunnes se jo loppui. Tämä maustettu musta tee maistui lempeän lämpimältä kesältä. Siinä oli mangoa, bergamotia, ruusua, ruiskukkaa ja auringonkukkaa. Nam.
  • Alternativeblogimiitti pyöri ajatuksen tasolla minulla ja Enillä pitkään mielessä ja vihdoin se toteutettiin! Muihin samanhenkisiin bloggareihin oli ihanaa päästä tutustumaan piknikillä Tammerkosken kupeessa.

  • Ostoksia on tullut tehtyä ehkä tavallista enemmän tässä kuussa. Olen nykyään oikeastaan aika laiska ostamaan vaatteita. Välillä pitää ihan pakottaa itsensä vaateostoksille, kun tuntuu siltä, että lempparivaatteet vain kuolee ja mitään ei löydä tilalle. Äitin kanssa Jumboon tehdyltä shoppailureissulta tarttui mukaan kaikkea tarpeellista tennareista tiskirättiin. Ostoksia tuli myös tehtyä Tampereen reissulla.

Millainen sinun heinäkuusi oli?

4 kommenttia:

  1. Mun heinäkuu oli aivan mahtava! Vois tehdä huomenna tämmösen kanssa, kunnon kuukauden suosikit <3

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla! Tee ihmeessä tämmönen myös omasta heinäkuustasi! :)

    VastaaPoista
  3. Mmmm, Ouncen teet on mahtavia. Sitten kun oon oikeissa töissä haen sieltä aina teeni :D Kivan kuuloinen heinäkuu. Mekin lähdetiin Trumputinia karkuun Porvooseen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ounce on ihana. Musta tuntuu, että ihan vaan se tunnelma siellä saa jo teet maistumaan erityisiltä :D Toivottavasti oli kiva päivä teillä Porvoossa. Mua meinasi ensin harmittaa kun Trumputin pilasi meidän alkuperäiset vuosipäiväsuunnitelmat, mutta vietettiin onneksi kiva päivä ihan toisaalla :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥