torstai 2. elokuuta 2018

Tea and Vanity 5v. + arvonta!

Blogi täyttää tänään viisi vuotta. Viisi! Minun on vaikea tajuta, että tätäkin harrastusta on tullut jatkettua jo niin pitkään. Aluksihan en edes meinannut uskaltaa pitää blogia. Pari ensimmäistä blogiviritelmääni saivat olla livenä viikon pari kunnes poistin ne ahdistuneena ilman, että olisin osannut nimetä tuolle tunteelle edes syytä.


Postausten julkaiseminen ei onneksi enää aiheuta samanlaista jännityspiikkiä kuin aluksi. Sen sijaan mielessä on lähinnä positiivisen odottava tunne. Mitäköhän porukka kommentoi? Voiko joku samaistua?
Julkaisujen kasaaminenkin on nykyään sujuvampaa, kun niille on enemmän silmää. Pidän myös listaa toivepostauksista, vaikkakin niitä olen nyt hävettävän hitaalla tahdilla päässyt toteuttamaan. Tulossa on kuitenkin postauksia mm. teenhaudutusvälineisiin ja yleisiin teentekovinkkeihin liittyen.

Tällä kertaa järjestän synttäreiden kunniaksi second hand -arvonnan. Nämä ovatkin varmasti pitkäaikaisille lukijoille tuttuja. Tavarat ovat siis minun vanhojani ja nyt ne pääsevät ilahduttamaan jotakuta toista. Arvottavana on hopeiset kirsikkakorvikset ja kaksi DIY-kaulakorua.


Näin pääset osallistumaan:
 • Arvonta on julkisille lukijoille Bloggerin / Bloglovinin / Blogit.fi:n kautta. Saat yhden arvan per kanava. (Myös uudet lukijat ovat tervetulleita!)
 • Kerro millaisia postauksia haluaisit lukea enemmän.
 • Kirjoita kommenttiin myös sähköpostisi, jotta voin ottaa voittajaan yhteyttä. Osoitetta käytetään vain mahdollisesta arvontavoitosta ilmoittamiseen.
 • Osallistumisaikaa on 19.8.2018 asti.
Onnea arvontaan!

9 kommenttia:

 1. Blogit.fi kautta seuraan, tykkään lukea ostoksista ja kaikesta kivasta mitä nainen vain voi hankkia itsellen, koruista.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 2. Kahdella arvalla mukana ja kirppisjuttuja on aina kiva lukea!

  anniina.lang96@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Onnittelut pitkästä blogitaipaleesta! Tätä on ihana lukea ja saa aina kaikenlaista vinkkiä omaan teennautintaan ja kaikkeen tekemiseen, niin ehdottomasti todella mukava seurata blogin sisältöä :)

  ps. aloin kirjoittelemaan valokuvausblogia jos siitä löytyy mitään mielenkiintoisempaa sen lifestyle hömpän puolelta, mut löytää osoitteesta www.visionkatri.blogspot.com kirjottamassa valokuvapäiväkirjaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihanaa että tykkäät ja oot ollut mukana kommentoimassa niin pitkään. Laitoin sun uuden blogin myös seurantaan! Sun aiempaakin blogia yritän vielä seurailla, mutta näköjään Nouwin myötä Bloggerin feediin ei ole mahdollista saada ilmoituksia uusista postauksista.

   Poista
  2. Joo se on vähän kökkö kyllä, niin sitten tuli itse siirryttyäkin blogloviniin (mikä onneksi on melko lailla mieluisempi kun siinä on se aina että se chekkaa ootko lukenut vai et) mutta tosi kiva kuulla että olet hengessä mukana :)

   Poista
 4. Yhdellä arvalla mukana, bloglovinin kautta seurailen :) Eniten tykkään lukea arkisia juttuja sekä kaikenlaisia vinkki postauksia joten niitä lisää!

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. En osallistu tällä kertaa, mulla on ihan riittävästi koruja tällä hetkellä :) Mutta tulin onnittelemaan viisivuotiasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Ehkä ensi kerralla sitten arvottavaksi taas jotain muuta kuin koruja :)

   Poista
 6. Bloggerin kautta seuraan ja DIY- postaukset on aina mielenkiintoisia ja inspiroivia ^^

  sonjahola@gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥