Sivut

perjantai 29. maaliskuuta 2019

Maaliskuun parhaat

Maaliskuu hujahti aika sukkelaan ennätystäyden kalenterin vuoksi. Vielä kun jaksaisi vajaan kaksi kuukautta, niin kiire helpottaisi kun koulun kurssit loppuvat ja saisi keskittyä töihin! Paljoa en kerennyt maaliskuussakaan kamera kädessä tai muutenkaan harrastusten parissa viettää aikaa. Muutamia ilon pilkahduksia tällä hetkellä kortilla olevaan vapaa-aikaan silti mahtui.


Viikonloppureissu Tampereelle
Matka Tampereelle äitin kanssa oli sellainen hengähdystauko, jota maaliskuuhun todellakin tarvitsin. Oli huippua, kun yksi viikonloppu oli varattu tätä matkaa varten, eikä minulla ollut mahdollista miettiäkään että "Mutta jos vähän teen opparia kuitenkin".

Kierreltiin Tampereella kaupoissa, käytiin syömässä höpöteltiin paljon, koska meillä ei ollut pitkään aikaan ollut kunnolla yhteistä aikaa. Kuvaaminen jäi reissussa aika vähälle, koska lauantaina tihkutti ja sunnuntaina oli melko navakka tuuli. Kulkeminen Tampereella hyvässä seurassa oli kuitenkin ihanan helppoa ja mielellään tekisin vastaavia reissuja lisääkin.

Tilaus Limepopille
Etsin pienellä apinanraivolla kaunista sumutinpulloa, sillä olin saanut päähäni, että tämän kevään ikkunanpesu-urakassa kokeilen diy-ikkunanpesuainetta. Mitään riittävän kivan näköistä ja tarkoitukseen sopivaa en kuitenkaan meinannut löytää - jopa Stocka petti odotukset rumilla muovihärpäkkeillään ja monen muun puljun tarjonnassa potutti huono laatu. Onneksi lopulta bongasin  Limepopilta juuri sellaisen tyylikkään ja kestävän oloisen ruskean sumutinpullon, jollaista etsinkin. Jos diy-ikkunanpesuaine osoittautuu hyväksi, niin rustailen teille siitä erillisen postauksen!

Mukaan tilaukseen päätyi myös epsom-suolaa, tattarihunajaa ja appelsiinin kukkaisvettä diy-kosmetiikkaa varten. Kukkaisveden tuoksu ei erityisemmin ihastuttanut, vaikka muuten onkin varmaan pätevää tavaraa ihon hoitoon. Eiköhän sille kuitenkin käyttöä löydy. Täytyy ensi kerralla testata tarjolla olevista kukkaisvesistä jotain muuta! Kaikenkaikkiaan Limepopin toimitus pelasi hyvin ja tulee varmaan jatkossakin tilattua heiltä tuotteita.


Teehetket Teesalonki Sylviassa
Hyvinkäällä sijaitseva teesalonki on teeharrastajan keidas, jonne on ihanan helppo mennä kerran viikossa nauttimaan teetä ja kakkua. Olen ylipäätään super kiitollinen siitä, että täältäkin löytyy teesalonki ja aina ei siis ole pakko lähteä Helsinkiin asti, jos haluaa juoda hyvää teetä jossain muualla kuin kotona.

Maaliskuussa tuli mm. tutustuttua laadukkaaseen Assamiin suklaakakun kaverina. Ylipäätään intialaiset teelaadut darjeelingia lukuunottamatta ovat jääneet pahasti tutkani ulkopuolelle ja Assamia olin aiemmin maistanut vain pahan makuisena pussiteenä. Halusin kuitenkin antaa Assamille vielä uuden mahdollisuuden ja kokeilin laadukasta Assamia irtoteenä. Assamissa on kiinalaisista mustista teelaaduista poikkeavaa kulmikkuutta, joka saattaa vaatia totuttelua, mutta mielikuvani Assamia kohtaan parani kuitenkin huomattavasti aiemmasta.

Söpöjä sukkia
Olenhan joskus blogissakin maininnut, että rakastan kauniita sukkia ja sukkaostoksilla en tosiaankaan osta niitä viiden sukkaparin pakkauksia, joissa kaikki sukat ovat saman näköisiä. Nyt löysin Lindexiltä kevätsukkien joukosta mm. hurmaavasti hehkuvan sinisen koppakuoriaisen. Minulle kauniit sukat tuovat todella paljon iloa.


Oliko sinun maaliskuusi kiireinen vai rennompi?

2 kommenttia:

  1. Ihanat sukat. :) Kauanko muuten kesti toi limepopin tilaus? Tekis mieli tehdä joskus saippuapaloja niin voisi sieltä harkita tilaavansa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilauksen lähettämisestä meni noin viikko siihen, että paketti oli noudettavissa pakettiautomaatista, joka oli minusta erittäin sopiva toimitusaika :) Saippuaakin olis kyllä kiva tehdä joskus taas uudelleen!

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥