Sivut

keskiviikko 1. toukokuuta 2019

Huhtikuun parhaat

Pääsiäinen
Huhtikuussa huomasin yllättäen olevani innoissani pääsiäisestä! Varmaan osasyy siihen oli syntymäpäiväni, jonka kanssa pääsiäinen ajoittui tänä vuonna samalle viikonlopulle. Varsinaisia pääsiäiskoristeita meillä ei ole, mutta ostelin iloisen värisiä pääsiäisherkkuja koristeeksi. Konvehdit ja vastaavat ovat minusta yksi parhaista jutuista koristeluun, sillä ne voi syödä lopuksi. Lisäksi yllätyin siitä, miten hyvin Destinysta talvella ostamani linnunjalan mallinen kynttiläteline istui pääsiäiseen, kun kynttilän vaihtoi vain keltaiseen! Ehdottomasti lisää tällaista pääsiäisnoitafiilistelyä ensi vuonnakin. 


Loppumetreillä oleva koulu
Oivalsin huhtikuun viimeisinä päivinä, ettei minulla ole lopulta enää paljoa koulutöitä jäljellä. Loputtomalta suolta tuntunut opinnäytetyökin alkaa olla loppusuoralla.


Viherpajan japanilainen puutarha
Japanilaisessa puutarhassa käyminen on kuulunut minun ja isäni kevätperinteisiin niin kauan kuin muistan ja tänäkin vuonna löydettiin aikaa käydä siellä. Viime vuosina pahasti rapistumaan päässyttä puutarhaa oli selvästi nyt hoidettu suuremmalla vaivalla, joka oli ilo huomata. Puutarhan keskellä olevaa pientä rakennustakin oli nyt kunnostettu vaihtamalla mm. uudet lattialaudat. 


Nordqvistin Hot & Cold -teet
Tässä ehdottomasti tämän kevään kovin teeuutuus! Yllätin itseni ihastumalla näihin totaalisesti, sillä meiltä löytyy normaalisti melko harvoin Nordqvistin tuotteita. Näistä lisää ihan ikiomassa postauksessaan toukokuussa tai alkukesästä.


Synttärikukat tädiltä
Tätini yllätti minut synttärikukilla ja parasta tässä oli se, että sain käydä paikallisessa kukkakaupassa valitsemassa juuri itselleni mieleisen kimpun! Tykkään moderneista kimpuista, joten tähän valittiin pinkkejä gerberoita, tumman pinkkejä sekä vaaleanvihreitä neilikoita sekä pari eucalyptuksen oksaa muiden vihreiden lisäksi.


Hauskaa vappua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥