Sivut

lauantai 11. toukokuuta 2019

Tampere-teetä ja muuta hyvää Veiströmiltä

Viime vuonna kesälomalla tein reissun Tampereelle alternativeblogimiitin ja Dark Marketin tiimoilta. Samalla tuli käytyä myös ekaa kertaa Veiströmillä teeostoksilla. Putiikissa oli kokoonsa nähden hullun iso valikoima ja palvelu oli tosi ystävällistä. Myymälään ei mahtunut kerralla sisälle mukavasti kuin pari asiakasta, ja paahtavilla kesähelteillä se olikin aikamoinen sauna. Nyttemmin Veiström onkin onneksi muttanut uusiin väljempiin tiloihin, joissa asiointi on mukavampaa. Mukaan kesälomareissulta tarttui kolmea teetä.


China Keemun black luomu tuli ostettua avomiehen pyynnöstä, koska hän yrittää tutustua mustiin maustamattomiin laatuihin pikkuhiljaa. Olipa muuten ihanaa teetä! En ole itsekään vielä mikään mustien maustamattomien teelaatujen asiantuntia, mutta tämä China Keemun on varmaan parhaita sellaisia, joita olen maistanut. Maku oli super pehmeä. Ihan toista, kuin jokin Liptonin Yellow ällötys. Suosittelen lämpimästi ja pörheästi kokeilemaan!


Tampere-teetä oli tietty aivan pakko ostaa, koska Tampere. Tässä luomulaatuisessa teessä pohjana on sekoitus intialaista ja sri lankalaista mustaa teetä, joka on maustettu appelsiinilla, puolukalla ja vaniljalla. Eniten tässä teessä tuoksuu ja maistuu ihanan makea appelsiini. Tämä on tosi hyvää lämpimänä, mutta myös aivan taivaallista jääteenä.


Maukas Puolukka Vanilja on tehty Tampere-teen tapaan intialaisesta ja sri lankalaisesta mustasta luomuteestä koostuvaan pohjaan. Se on maustettu puolukalla ja vaniljalla ja onkin ratkaisevaa appelsiinia lukuunottamatta siis samanlainen kuin Tampere-tee. Appelsiinin sijaan tässä pääosassa on kuitenkin puolukka. Maku oli maukas ja hillityn marjaisa.


Oletko sinä käynyt Veiströmillä teeostoksilla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥