Sivut

sunnuntai 29. syyskuuta 2019

Syyskuun parhaat


China Keemun Luomu (Veiström)
Innostuin juomaan erityisesti maustamatonta mustaa teetä ja tehokäyttöön pääsi Veiströmiltä ostettu China Keemun, joka loppuikin juuri nyt syyskuun viimeisinä päivinä. Maustamaton ja tasapainoisen lempeä musta tee tuntuu jotenkin nyt kylmeneviin syyspäiviin täydelliseltä, kuin lämpimältä halaukselta.

Not So Damn Mainstream Iidan taideprintit
Ostan muiden ihmisten taideprinttejä erittäin harvakseltaan koska itsekin tulee piirrettyä ja maalattua (joskin nykyään harvoin) ja koska nykyisen kämpän seinille ei ole lupa porata uusia ripustimia. Nyt kuitenkin tuli vastaan niin ihania printtejä että kynnys ylittyi, kun Not So Damn Mainstream -blogin Iida ilmoitteli taideprinteistään. Piti siis laittaa pari korttia ja tarrat tilaukseen. En ole vielä varma, pääsevätkö kortit vielä jonain päivänä osaksi sisustusta vai lähetänkö ne ilahduttamaan jotakuta.


Hiusväreistä luopuminen toistaiseksi
Tätä päätöstä pohdin todella pitkään. Minua on siis alkanut piinaamaan hiuspohjan kuivuus ja herkkyys, ja hiusten vaalennus ja värjäys ovat kuitenkin hiuspohjalle rasittava tekijä. Lopulta päädyin antamaan hiusvärini pois, jotta en koe hölmöä velvollisuudentunnetta käyttää niitä. Ostan sitten ehkä uudet värit, kun hiuspohja on taas kunnossa. Olen tykännyt turkoosista takatukastani kovasti, joten siitä luopuminen harmittaa, mutta olo on nyt myös vapautunut kun päätös on tehty.

(Itse hiusvärien pois antaminen taas ei ollut kuukauden lempparihommaa. Ilmoittelin niistä paikallisella FB-kirpparilla ja pari ensimmäistä hakijaehdokasta teki iloisesti oharit. Toinen jopa esti minut, kun huomautin ihan asialliseen sävyyn, ettei hän tullut hakemaan tavaroita, joten laitan paketin jonossa seuraavalle ja mainitsin että olisi kohteliasta ilmoittaa jos ei jaksa tai ehdi tulla noutamaan. En käsitä miksi monet ovat nykyään niin piittaamattomia sovituista jutuista eivätkä kunnioita muiden ajankäyttöä. Ärsyttää.)

Halloween-teemainen leivonta
Halloween on aivan pian ja toki ensimmäiset teemaan sopivat kuppikakut on jo leivottu ja syöty! Nämä kuppikakut tein porkkanakakun reseptillä, joka olisi tarkoitus jakaa blogissakin. Pehmeän mausteinen porkkanakakku sopii makumaailmaltaan mielestäni täydellisesti syksyyn. Tehtävälistalla on muutakin halloween-teemaista leivontaa, josta varmastikin kertoilen myös blogissa mikäli luomus onnistuu kuten olen ajatellut!


Miten sinun syyskuusi meni?

6 kommenttia:

  1. Energisemmin ja paremmin kuin viime vuonna, olenhan terveempi kuin viime vuonna. Yksi syyskuun kohokohta on ollut edistyminen liikuntaharrastuksessa - vai pitäisikö sanoa elämäntavassa. ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla että sinulla on ollut noin mainio syyskuu! Toivottavasti sama suunta jatkuu :)

      Poista
  2. Onpas söpöjä printtejä ja kuppikakkuja! Mä en oo yli vuoteen värjänny tukkaa, ihan kiva, että on oma väri pitkästä aikaa, mutta kyllä mä kaipaan mun shokkipunaista tukkaa. :D Hennalla voisin taas värjätä, en ole vaan saanut aikaiseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oma väri on niin ihanan huoleton, kun ei tarvitse miettiä tyvikasvua tai värin haalistumista ollenkaan! Hennalla värjääminen on varmasti hyvä vaihtoehto, jos haluaa hiusten sävyyn piristystä luonnollisemmin. Itse oon miettinyt myös, että jossain vaiheessa voisi ehkä kokeilla savivaalennusta, jos haluaa jotain vaihtelua :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥