Sivut

perjantai 6. syyskuuta 2019

Kesäkuun 2019 Teepolku Klubi

Kesäkuun kaikkia tyylejä sisältävä Teepolku Klubi -paketti oli todellinen yllättäjä ja ehdottomasti paras paketti tähänastisista. Mukaan mahtui yksi kiva tee, yksi minun ehdoton kestosuosikkini maustamattomista teelaaduista sekä yksi makumaailmaltaan kaikki odotukset ylittänyt tee.


2018 Sencha - Kiri Yabukita
Tämä laadukas etelä-japanilainen sencha oli haudutettuna kauniin kirkas vihertävä keltainen ja siinä oli vahva senchalle tyypillinen vehreän ruohoinen maku. Kiri Yabukita ei kuitenkaan yltänyt mielestäni läheskään samalle tasolle kuin edellisen boksin sencha. Ehdottomasti hyvä tee tämäkin, mutta ei erityisen ihmeellinen siis.


2019 Duyun Mao Jian AA
Mitä vihreään teehen tulee, tykkään usein paljon enemmän kiinalaisista kuin japanilaisista laaduista. Duyun Mao Jian osuikin täysillä tähän lempparikategoriaani. Tässä huippulaatuisessa Guizhoun maakunnasta peräisin olevassa vihreässä teessä on kauniit neulasmaiset lehdet, jotka vapauttavat teeveteen upean hedelmäisen makean aromin. Erittäin herkullinen tee.



2019 Zheng Shan Xiao Zhong A
Tämä Kiinasta Fujianin maakunnasta peräisin oleva musta tee oli tämänkertaisen ja oikeastaan kaikkien tähän mennessä kokemieni boksien suurin yllättäjä. Zheng Shan Xiao Zhong maistuu ja tuoksuu nimittäin aivan ruisleivältä! Uskomatonta, että jotain niin kotoisen makuista voikaan löytää toiselta puolelta maapalloa. Tämä on ehdottomasti erityisimpiä teelaatuja, joita olen koskaan maistanut. Erityisen huikeaa tämän teen maistelu oli myös Aleksille, joka ei ollut päässyt keliakian takia maistamaan mitään maultaan näin hyvin tavallista ruisleipää muistuttavaa yli viiteen vuoteen.


Mikä oli sinusta kesäkuun Teepolku Klubin mielenkiintoisin tee?

2 kommenttia:

  1. Ruisleivän makuinen tee kuulostaa hassulta :D Olisi kiva joskus itsekin tilata paketti, mutta kun kaappi on jo muutenkin tarpeeksi täynnä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, se oli aika erikoinen, mutta siitä huolimatta tai ehkä juurikin sen vuoksi erittäin hyvää! :) Ja kokeile ihmeessä tota boksia sitten kun on kaappiin tullut vähän tilaa. On muuten myös mainio lahjaidea ;D

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥