Sivut

sunnuntai 10. marraskuuta 2019

Heinäkuun 2019 Teepolku Klubi

Touko-heinäkuussa olleen Teepolku Klubi -tilauksen yllätyspakettien esittelyn viimeinen osa venyi ihan tänne marraskuulle asti. Olin kirjoitellut tämänkin postauksen valmiiksi jo aikoja sitten, mutta sopiva hetki sen julkaisuun tuli vasta nyt. Harmittelen usein mielessäni sitä, kun postauksia on jonossa ties kuinka paljon, mutta nyt kun jännetupentulehdus on pakottanut minut pysyttelemään poissa koneelta, ovat jemmassa olevat valmiit postaukset korvaamaton apu.

Heinäkuun kaikkia tyylejä sisältävä Teepolku Klubi -paketti oli nyt tältä erää viimeinen paketti meidän 3 kk kestäneestä tilauksestamme. Tämänkertainen boksi sisälsi kolme teetä, jotka olivat jokainen melko kiinnostavia, mutta eivät päässeet aivan sinne kirkkaimpaan kärkikastiin. Kurkataan ensin mitä paketista löytyi ja postauksen loppupuolella selviää, onko Teepolku Klubi -tilauksemme jatkunut.


2019 Halpewatte FBOP
Tämä musta tee oli paketin ainoa arkiteeksi nimetty tee. Kyseessä on siis Halpewatten teetilalta Sri Lankasta peräisin oleva tee. Sri Lankalaisiin teelaatuihin minulla oli ennestään kosketuspintaa vain maustetuista laaduista, joiden pohjana on käytetty mustaa ceylonia. Oli siis hauska vihdoinkin päästä maistamaan srilankalaista maustamatonta teetä. Halpewatte osoittautui erittäin miedoksi mustaksi teeksi, joka on hieman makeahko ja jossa on hentoa marjaisaa hapokkuutta. Erittäin helposti lähestyttävä laatutee, joka toimii varmasti myös niille, jotka ovat enemmänkin vihreän teen ystäviä.


2018 Kabusencha - Kanro
Tämä japanilainen kabusencha eli varjostetuista teepensaista poimittu tee on aromiltaan vehreän ruohoinen. Maku on huomattavasti tummempi ja täyteläisempi kuin tavallisessa senchassa. Ihan kovin syväluotaavaa analyysia en kuitenkaan tästä erikoisuudesta osaa sanoa. Hyvä tee kuitenkin.


Qi Dan 2019
Tämä kiinalainen wulong -tee oli mielestäni paketin kiinnostavin. Löysin sen makumaailmasta genmaichaa muistuttavaa paahteisuutta sekä mietoa lakritsanjuurimaista makeutta. Qi Danin maku oli siis hyvin erikoinen, mutta melko miellyttävä. 


Teepolku Klubista on valittavissa 1, 3, 6 ja 12 kk tilausjaksot. Mielestäni tämä 3 kk tilauspätkä on kuitenkin ollut meidän talouteen aika sopiva. 3 kuukaudessa teehyllylle ehtii saamaan mukavasti täytettä. Tykkäämme kuitenkin ostella teetä myös muualta, joten pidempi tilausjakso varmaankin ruuhkauttaisi meidän teehyllyämme liikaa. Uutta tilausta ei siis aivan heti laiteta tulille, vaan ensin pyritään käyttämään näitä jo tulleita pikkuhiljaa pois. Varastojen huvettua tulee kuitenkin varmaan tehtyä taas uusi 3 kk tilaus.

Milllaiset yllätysboksit kiinnostavat sinua?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥