Sivut

sunnuntai 3. marraskuuta 2019

Lokakuun parhaat


Halloween
Halloweenia on tullut fiilisteltyä oikeastaan koko kuukauden ajan, mikä on näkynyt blogissakin hyvin. Olen käynyt halloween-ostoksilla, leiponut teemaan sopivia herkkuja sekä koristellut kotia hieman teemaan sopivaksi. Erityisesti ilahdutti myös se, miten hyvin halloween-teemaisia makeisia on ollut tänä vuonna tarjolla. Pariin tapahtumaankin tuli osallistuttua, kun kävin Enin perinteisissä halloween-juhlissa sekä Heurekan Petojen yössä.

Äänimaljarentoutus
Kävin ensimmäistä kertaa ikinä äänimaljarentoutuksessa, joka oli erittäin hyvä kokemus. Myönnettäköön, että tunnin alussa minuun iski hieman skeptinen fiilis, mutta se hälveni nopeasti. Massiivisesti resonoivat äänet tuudittivat minut unen ja valveillaolon rajamaille. Rentoutuksen jälkeen oli ihanan virkistynyt olo, vaikka oli perjantai-ilta ja työviikko oli juuri takana.

I Love Me -messut
Messut olivat minusta tänä vuonna kivempi kokemus kuin viime vuonna ja tuntui siltä, että katsoin tarjontaa tällä kertaa aivan eri tavalla kuin edellisinä vuosina. Aiemmista kerroista poiketen skippasin nyt halpojen kuivashampoiden hamstraamisen ja keskityin etsimään ihonhoitotuotteita, jotka vastaavat ihoni nykyisen tilan tarpeisiin. Kotimainen luonnonkosmetiikka ja ylipäätäänkin kotimaiset brändit olivat myös mielestäni aiempaa suuremmin esillä messuilla.

Terveydestä huolehtiminen
Tässä kuussa on tullut tehtyä fiksuja juttuja oman terveyden eteen, kuten käytyä hammaslääkärillä tarkastuksessa.

(Sen sijaan ei niin kiva juttu on se, että arkkiviholliseni jännetupentulehdus on tullut takaisin. Menemme selvittämään välejämme huomenna lääkäriin. Onneksi minulla on valmiita postauksia muutama jemmassa, mikäli lääkäri on sitä mieltä, että tietokoneesta olisi hyvä ottaa taukoa.)

Veiströmin musta laventelitee
Laventeli on ollut jo pitkään yksi suosikeistani, mitä tulee tuoksuihin. Keväällä Tampereella käydessäni bongasin Veströmiltä mustaan teepohjaan tehdyn Laventeliteen, joka oli toki pakko ostaa mukaan. Nyt syksyllä tähän teehen on tullut tartuttua usein. Voisi kuvitella, ettei laventeli sovi aamuteeksi, mutta minusta lempeä laventeli herättelee juuri sopivasti syysaamuina.


Millainen sinun lokakuusi oli?

4 kommenttia:

  1. Haluaisin kans kokeilla äänimaljarentoutusta! Ei vaan ole vielä löytynyt siihen mahdollisuutta täällä pikkukaupungissa...
    Lokakuun alku oli paras, kun vietin kolmikymppisiäni Ähtärissä pandoja ihastellen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi äänimaljarentoutusten ja vastaavien tarjonta vaikuttaisi olevan kasvussa, joten toivottavasti teilläkin päin joskus vastaavaa alettaisiin järjestää :)

      Mahtavan kuuloinen tapa viettää synttäreitä! Myöhästyneet onnittelut vielä minunkin puolesta! <3

      Poista
  2. Äänimaljarentoutus on kyllä aivan ihanaa. Ja skeptisyys kannattaa pitää, mutta äänirentoutukset ovat ehkä vähän erilainen hoito kuin ns energiahoidot, jotka toki voi autta jos niihin uskoo. Yleensä ryhmämuotoinen rentoutus kuulostaa minusta karmivalta jo alkuun, mutta äänimaljarentoutuksessa ei vierustoverit haittaa.
    Ja tämän äänimaljarentouksen lisäksi voi kokeilla myös esim rumpurentoutusta tai sointukylpyä. Ja toiset yhdistävät niihin lisäksi aromaterapiaa, josta tuli nopeasti oma lempparini.
    Ja tuota laventeliteetä on kyllä pakko maistaa, kuulostaa hyvältä ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Energiahoidot onkin minulle käsitteenä ihan vieras. Sointukylpy yhdistettynä aromaterapiaan kuulostaa sen sijaan varsin ihanalle! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥