Sivut

sunnuntai 5. tammikuuta 2020

Kuulumisia + Loppuneet kosmetiikkatuotteet 2020 #1

Hei pitkästä aikaan kaikille ja ihanaa alkanutta vuotta! Toivottavasti teidän kaikkien tammikuu on alkanut mukavasti.

Edellisestä postauksesta onkin jo vierähänyt aikaa, mutta yritän nyt taas päästä kiinni entiseen postaustahtiin. Olin suunnitellut joulukuulle monia kivoja postauksia, mutta lopulta blogi jäikin tauolle muutamaksi viikoksi. Syy taukoon oli kuitenkin positiivinen: ostimme oman kodin, jonne muutto on huomenna! Olen haaveillut asunnon ostamisesta noin vuosikymmenen, joten unelman toteutuminen tuntuu aika huikealta. Uuden kodin myötä blogissa tullaan näkemään varmasti aiempaa enemmän sisustukseen ja ylipäätään kotiin liittyviä postauksia. 

Juuri ennen muuttoa on paras hetki myös käydä läpi loppuneet kosmetiikat, jotta näitä roskia ei joudu kuljettamaan kämpästä toiseen. Nämä loppuneet kosmetiikkatuotteet ovat pääasiassa marras- ja joulukuun aikana tyhjenneitä. Suosikkituotteeni tunnistat nimen perässä olevasta sydämestä!


Flying Tiger Green tea -kasvonaamio
Sheetmaskeista olen yrittänyt pysytellä kaukana niistä tulevan roskamäärän vuoksi, mutta halloweenina hairahduin ostamaan Tigerista sokerikallon näköisen naamion. Tällä ei juurikaan saanut iholle aikaiseksi mitään lyhytaikaista raikastunutta tunnetta enempää. Tosin mitä Tigerista ostetulta naamiolta voikaan odottaa? Kankaiset kasvonaamiot herättelevät usein myös lievää klaustrofobiaa, kun maski ei ikinä istu kunnolla. En ostaisi uudelleen.

The Body Shop Vanilla Pumpkin -suihkugeeli
Tämä suihkugeeli oli herkullisen tuoksuinen, makea ja vaniljainen. Voisin joskus ostaa uudelleenkin. Toivon kuitenkin, että TBS keksii ensi syksylle jonkin muun kausituoksun, sillä Vanilla Pumpkin -tuotteita on ollut nyt myynnissä kolmena peräkkäisenä syksynä.

Signe Seebid Mansikka-vanilja -kasvonaamiojauhe 
Tämä oli jo toinen purkillinen. Huokea alle 10 € hintainen kasvonaamiojauhe riitti moneen käyttökertaan. Sekoittelin tämän yleensä appelsiininkukkaveteen ja yhdistelmä toimi erittäin hyvin ihoa kirkastaen, rauhoittaen ja raviten. Ostaisin uudelleenkin!

Nurme Grapefruit sugar scrub 
Paras kroppakuorinta ikinä! Tässä Nurmen sokerikuorinnassa oli herkullisen raikas tuoksu, sopiva karkeus ja ihoa kosteuttava koostumus, joka sisälsi mm. manteli-, kookos- ja jojobaöljyä. Ostan ehdottomasti toistekin.

Lush Twilight kylpypommi
Tätä rentouttavan tuoksuista kylpypommia tuli käytettyä paloina useaan jalkakylpyyn. Tuoksu oli rauhoittavan laventelinen ja makea, kuten Twilight body sprayssa. Saatan ostaa uudelleenkin jossain vaiheessa, jos haluan valita jotain tuttua ja turvallista.


Ziaja Acai Berry Antioxidation SPF10 -päivävoide
Päivävoide oli pintakuivalle iholleni sopivan kosteuttava keväästä syksyyn asti. Talvella iho tarvitsee kuitenkin jotain tuhdimpaa. Tämä tuote toimi hyvin myös meikin alla ja tuoksu oli miellyttävä. Voisin ostaa joskus uudelleenkin.

Ziaja Sensitive creamy anti-perspirant
Ei. Dödö oli koostumukseltaan perinteinen alumiinia sisältävä antiperspirantti, joka ei kuitenkaan ajanut asiaansa ollenkaan. Hiki haisi, vaikka olisi viettänyt vain rentoa kotipäivää.

Ziaja Acai Berry micellar cleansing face scrub
Ai mikä? Tämä misellejä sisältävä kuorintageeli tuli syksyllä 2018 Bette Boxista ja sen kerrotiin muistaakseni sopivan myös meikinpoistoon (paitsi silmistä). Tämä ei oikein löytänyt paikkaansa arkirutiineistani, mutta siitä huolimatta sain käytettyä sen loppuun. Tuoksu oli kiva, kuten tässä Acai Berry -sarjassa muutenkin. Kokonaisuudessaan tämä monifunktioinen tuote oli kuitenkin hämmentävä. Se kuorii, mutta ei kunnolla. Sillä voi poistaa meikin, mutta ei silmistä. Se sanoo korjaavansa alkavia ryppyjä, mutta sitä ei jätetä iholle. En ostaisi.

Madara Comforting toner -kasvovesi 
Tutustuin ensikertaa kosteuttavaan kavoveteen ja se todella kannatti! Erityisesti tehokäyttöön tämä pääsi kesähelteillä iltaisin, kun kasvovoiteet tuntuivat liian raskailta. Toinen pullollinen tätä odottelee vielä korkkaamista.



Proffs superstrong hairspray (matkakoko)
Muistan hyvin, kun ostin tämän vuonna 2011 Seppälästä (R.I.P.). Olimme silloin ystäväni S:n kanssa lähdössä ensikertaa Lumoukseen, oltiin ihan täpinöissämme ja mukaan tarvittiin hiuslakkaa, jotta saatiin klubille kunnon tupeeraukset.

Lakan tuoksu herätti myös suuria nostalgiatuntemuksia. Tämä edustaa niitä vanhan koulukunnan hiuslakkoja, jotka on parfymoitu erittäin tymäkästi. Muistan, että äiti käytti vastaavia juhlatilaisuuksiin ja matkoihin valmistautuessaan kun olin lapsi. Tuoksu herättää turvallisia ja pörröisiä lapsuustuntemuksia, mutta ei ole sellainen, jolta itse haluaisin tuoksua nykypäivänä.

Lumene CC meikkivoide SPF20 sävyssä Ultra light
Luottotuotetta kului jälleen yksi tuubillinen loppuun. Olen erittäin laiska testaamaan uusia meikkivoiteita, koska pelkään hutiostoksia, joten tällä mennään jatkossakin vaikka muoviasiat mietityttävät. Nykyisin myytävässä versiossa tuotetta on kuitenkin ilmeisesti paranneltu, kun esimerkiksi Nylon-12 on jäänyt raaka-aineista pois.

Hurraw Coconut huulirasva
Varsin toimivan oloinen huulirasva, jota oli miellyttävä käyttää. Ei ihan siitä raskaimmasta päästä, mutta ei mitään kevyttäkään. Kosteutti huulia hyvin ja voisin uudelleenkin tämän tai jonkin toisen maun.


Urtekram Green matcha shampoo testeri
Urtekram Green matcha hoitoaine testeri
Urtekramin shampoissa ja hoitoaineissa olen ennenkin törmännyt tähän samaan ongelmaan. Periaatteessa tuotteet tuntuvat toimivilta, mutta jokin niissä silti tökkii. Kaipaisin pesun jälkeen hiuksiin varmaankin enemmän ilmavuutta, kun nämä Urtekramit jättävät hiukset puhtaiksi, mutta raskaan tuntuisiksi.

Cattier repairing mask testeri
Ihan kivan oloinen hiusnaamio, joka teki hiuksista sileät ja hyväkuntoisen näköiset. Koostumus oli myös miellyttävä, sillä tämä ei ollut mitään lirua. Voisin harkita ostavani kun edellinen hiusnaamio loppuu.

Cattier anti-ageing käsivoide testeri 
Enpäs nyt suoraan sanottuna ole ollut huolissani käsieni ihon vanhenemisesta. Nimestään huolimatta tämä tuote osoittautui loistavaksi, sillä se oli koostumukseltaan erittäin paksua, mutta nopeasti imeytyvää. Ihosta tuli heti pehmeän tuntuinen ja vaikutus säilyi pitkään. Tämä meni ostoslistalle!

Cattier Mattifying day cream testeri
Tämä päivävoide imeytyi hyvin ja sopi kiireisiin aamuihin myös meikin alle. Voisin ostaa.

Lavera Hydro effect day cream testeri
Samat sanat tästä.

Diego dalla Palma cell detoxium testeri
Nyt täytyy myöntää, etten muista tästä juuri mitään. Taisi olla melko toimiva käytössä, mutta Diego dalla Palma ei edelleenkään sytytä brändinä mitenkään.

Chloé tuoksutesteri
Todella tymäkän saippuainen tuoksu. Ei ollenkaan minun tyyliseni.

3 kommenttia:

  1. Ooh, uusi koti! Vau ja onnea! <3

    Naurahdin Proffsin hiuslakalle. Äitini käytti sitä varmaan 20 vuotta, ehkä kauemminkin. Olin ihan unohtanut koko tuotteen. Nyt tuoksu kyllä hiipi nenään, hyi kamala. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3

      Hauska kuulla, että Proffsin hiuslakan tuoksu herätti sinussakin muistoja. Se on aika unohtumaton. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥