Sivut

sunnuntai 2. helmikuuta 2020

Tammikuun parhaat 2020


Erika Vik: Kaksosauringot-trilogia
Pitkän Stephen King -putken jälkeen siirryin pitkästä aikaan lukemaan fantasiaa. Erika Vikin Kaksosauringot-trilogia on temmannut minut mukaansa ja toisen osan lukeminen on nyt loppusuoralla. Fantasiakirjallisuudessa parasta on mielestäni päästä tutustumaan uusiin maailmoihin ja sellainen on tässäkin trilogiassa luotu erittäin onnistuneesti historioineen ja kulttuureineen. Lisäksi juonen eteneminen ja henkilöhahmojen rakentaminen etenevät hyvin balanssissa. Vahva suositus!

Ei enää muuttohommia
Tammikuun alkupuoliskolla saatiin hoidettua muutto meidän ikiomaan kotiin. Osa tavaroista etsii vielä paikkojaan, mutta siinäkin urakassa aletaan kai pikkuhiljaa olemaan voiton puolella. Odotan innolla sitä, miten saadaan pikkuhiljaa muovattua tätä kotia meidän näköiseksi ja juuri meille toimivaksi. Kaksi huonetta ollaan ehditty jo maalaamaan valkoiseksi, sillä minttujäätelön vihreä tai baby blue -sininen eivät oikein natsanneet meidän värisilmään. Ostoslistalla on myös muutama uusi huonekalu ja mm. makkarin sisustaminen sekä varastohuoneen uudistaminen ovat suunnitteilla!

Aikaa teehetkille
Nyt kun kaikki vapaa-aika ei kulu pankin ja kiinteistönvälittäjän kanssa viestitellessä tai muuttolaatikoita pakaten ja purkaen, ehtii taas nauttimaan myös teestä. Tammikuussa on tullut käytyä pariin kertaan teesalongissa ja maisteltua myös oman keittiön teevalikoimaa. Laskeskelin kaksi viikkoa sitten meidän teekatraan ja erilaisia teitä ja haudukkeita oli yhteensä 46, vaikka olin kuvitellut määrän pienentyneen jo hieman. Tuosta määrästä maustettua vihreää teetä meillä kuitenkin vain muutamaa laatua, joten pitänee lähiaikoina suunnata teeostoksille.


Millainen oli sinun tammikuusi?

1 kommentti:

  1. Oi pitääkin laittaa muistiin tuo kirjasarja 😍
    Ja ihanaa että olette saaneet muutto hommat valmiiksi.

    Minun tammikuu on ollut oivaltava, ajoittain jopa raskas, mutta toiveikas että saan oman elämäni vielä balanssiin 🙂

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥