Sivut

sunnuntai 1. maaliskuuta 2020

Helmikuun parhaat 2020


Minttuteet ja -haudukkeet
Minttuteetä ja minttua sisältäviä yrttihaudukkeita on tullut alkuvuodesta nautittua monta kertaa viikossa. Alkuvuosi on tuntunut hieman raskaalta joten ei mikään ihme, että teehyllyltä on valikoitunut usein käyttöön nimenomaan minttua sisältävä tee tai yrttihauduke. Minttuhan tunnetaan etenkin vatsaa rauhoittavana ja unenlaatua parantavana yrttinä. Esimerkiksi Veiströmin luomulaatuinen vihreä piparminttutee* on ollut aivan ihana uusi tuttavuus. Tämä aidolla intialaisella piparmintulla maustettu tee on nimittäin samaan aikaan makea ja raikas. Millaisista minttuteelaaduista tai minttuhaudukkeista te muuten tykkäätte?

* Maistelunäyte saatu blogin kautta

Lomaviikko
Minulla oli viikon loma helmikuun lopussa ja se tuli kyllä tarpeeseen. Oli ihanaa viettää kiireettömiä aamuja ja niistä huolimatta käymään vaikka missä avomiehen kanssa ja näkemään perhettä ja ystäviä. Viikon kohokohta taisi olla keskiviikon käynti Sea Lifessa, jossa vierähti leikiten 2,5 tuntia kaloja katsellen. Sieltä ehdottomasti mieleenpainuvimpia otuksia olivat suloiset ja vikkelät nelisilmät (kuvassa keskellä), joilla on kumassakin silmässä kaksi pupillia.

Lomalla käytettiin myös paljon aikaa ostoslistalla olevien huonekalujen etsimiseen. Kirppareilta sopivia huonekaluja ei kuitenkaan löytynyt, mutta sen sijaan tein muutaman pienemmän löydön, jotka ajattelin esitellä teille myöhemmin. Huonosta huonekalutuurista huolimatta löydettiin Torin kautta eteiseen kovasti kaivattu pieni lipasto.


Nefrin tytär
Kaksoisauringot-trilogiassa olen edennyt jo sarjan viimeiseen osaan, Nefrin tyttäreen, jota lukiessa odotan jännityksellä miten tarina oikein päättyykään. Trilogiassa esiteltyä erittäin kekseliäästi suunniteltua maailmaa tulee varmasti ikävä, kun saan tämän kirjan päätökseen. Mitähän seuraavaksi lukisi?

Satokausikalenteri
Olen ollut koko elämäni ihan surkea syömään erilaisia hedelmiä. Vuodenvaihteessa hankittiin motivaattoriksi Satokausikalenteri, jonka ansiosta olen jo tässä vaiheessa vuotta syönyt tuoreita hedelmiä varmaankin enemmän kuin koko viime vuoden aikana. Veriappelsiini ja puoliveriappelsiini ovat osoittautuneet herkullisiksi uusiksi löydöiksi. Sweetie ja pomelo sen sijaan eivät hirveästi ihastuttaneet, mutta tulipahan maistettua niitäkin!

Hyvän mielen kosmetiikkaa
Alkuvuodesta Lushille pamahti läjä Suomessa uusia vartalosuihkeita, joita piti kirmata innolla nuuhkimaan. Lopulta viikon pohdinnan jälkeen palasin hakemaan herkullisen Let the Good Times Roll -tuoksun, jossa yhdistyvät suolainen popcorn ja makea kakkutaikina. Mikäs sen ihanampaa? Let the Good Times Roll on ehdoton hyvänmielen tuoksu, joka tuo päivään hieman enemmän iloa ja leikkisyyttä.

Toisena kosmetiikkanostona haluaisin mainita Crazy Rumorsin Banana Split -huulirasvan, vaikka tämä tulikin hankittua jo vuodenvaihteessa. Leaping Bunny -sertifikaatilla varustettu huulirasva kosteuttaa erinomaisesti ja sen äklömakea tuoksu on saanut helmikuussa hymyn huulille.


Millainen sinun helmikuusi oli?

2 kommenttia:

  1. Kivan kuuloinen kuukausi! Tuttua jotenkin tuo, että hedelmiä ei ole oppinut syömään. Nykyisin meillä saa töissä hedelmiä ilmaiseksi, joten olen väkisin opetellut syömään siitä kuormasta mieluummin kuin sen ainaisen välipalaleivän tai proteiinijuoman :D

    Oijoi, täytyypä käydä testaamassa nuo vartalosuihkeet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lohdullista kuulla, että jollain muullakin on ongelmana hedelmien syöminen! Hassua miten jokin niin normaali asia voikaan tuntua niin hankalalta :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥